Naar het buitenland

Als u op vakantie gaat naar het buitenland, blijft u verzekerd voor zorg. Welke zorg hangt af het land waar u naar toe gaat. Wanneer u naar het buitenland gaat om daar te wonen, te werken of te studeren dan gelden er speciale regels.

Wonen, werken of studeren in het buitenland

Woont, werkt of studeert u in het buitenland? Dan gelden er speciale regels voor de zorgverzekering. Kies uw situatie en bekijk de informatie hierover op de website van het Zorginstituut Nederland . Hebt u vragen? Neem dan contact op met Zorginstituut Nederland. Zij hebben de juiste informatie over uw situatie en kunnen uw vragen beantwoorden.

Mijn situatie


Langer dan één jaar naar het buitenland

Gaat u langer dan één jaar naar het buitenland? Dan mag u in een aantal gevallen uw Nederlandse zorgverzekering opzeggen.

Wat geldt er voor mij?

Wilt u weten welke vergoedingen voor u van toepassing zijn?
Kies dan hieronder uw collectiviteit: typ de naam van uw werkgever of vereniging en selecteer het (juiste) zoekresultaat.

Niet gevonden?

 Probeer te zoeken met een deel van de naam. Staat uw bedrijf er niet bij? Klik op de knop 'Ik heb geen collectiviteit' om verder te gaan naar de particuliere informatie op deze website.

Klantbeoordeling
Zorgverzekering