Betaalproblemen oplossen

Heeft u door geldzorgen moeite met het (op tijd) betalen van uw premie of eigen risico? Hou het niet voor uzelf, misschien kunnen wij u helpen. U bent wellicht geholpen door een andere incassodatum van het eigen risico of door het verschuldige bedrag in termijnen te betalen.

Heeft u openstaande premie?

Openstaande premie afbetalen

Laat uw achterstand niet verder oplopen. Vraag in Mijn Omgeving een betalingsregeling aan om de openstaande facturen weg te werken. U betaalt de premie-achterstand in 3 termijnen.

Bent u al aangemeld bij het CAK of een andere schuldhulpinstantie? Neem dan liever telefonisch contact met ons op voor een passende oplossing.

Kunt u het eigen risico niet ineens betalen?

Eigen risico factuur aflossen

Heeft u een factuur voor uw verplicht eigen risico ontvangen waarvan u het bedrag niet ineens kunt voldoen? Daarvoor kunt u in Mijn Omgeving een betalingsregeling aanvragen. Voor een zelf gekozen vrijwillig eigen risico is geen betalingsregeling mogelijk.

Eigen risico gespreid vooraf betalen

Verwacht u het verplicht eigen risico volledig te gebruiken? En betaalt u dat liever niet in één keer? Kies dan voor vooraf gespreid betalen. U betaalt dan vanaf volgend jaar het eigen risico van €385,- in 10 termijnen.