Pensioen voor u als ondernemer

Pensioen

Als zelfstandig ondernemer moet u zelf voor uw pensioenvoorziening zorgen. Pensioen opbouwen is voor u als ondernemer, DGA of vrije beroeper een manier om voor een inkomen te zorgen voor na uw werkende leven. Maar pensioen is meer dan een inkomen voor later. U kunt ook risico’s afdekken. Daarom is het belangrijk om u regelmatig te oriënteren als het gaat om de opbouw en bescherming van uw pensioen. U wilt uw pensioen goed geregeld hebben. Zodat pensioen ook echt toegevoegde waarde heeft als onderdeel van uw vermogensplanning.

Hoe gaat u pensioen opbouwen? En hoe bepaalt u wat de beste keuze is? Vaak speelt uw accountant een belangrijke rol bij dit advies. Wij ervaren dat goede afspraken over de rolverdeling tussen uw accountant en onze adviseurs leidt tot het optimale resultaat.

Over het pensioen is de laatste tijd veel te doen. Eén ding is zeker: u kunt er nu zelf voor zorgen dat u later een goed inkomen hebt.

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon die met de meeste verzekeraars en banken zaken doet. IAK kan u interessante pensioenopties adviseren als extra aanvulling op de AOW of om eerder te stoppen met werken. Wij bieden u geen standaardproduct aan, maar een op maat gesneden oplossing.

Neem nu contact met ons op en we bekijken samen welke dienstverlening van IAK het beste bij uw wensen past. Aan onze dienstverlening zijn kosten verbonden. U ontvangt vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.


Neem nu contact met ons op