Financiële planning voor u als ondernemer

Financiële planning

Eerder stoppen met werken, op wereldreis gaan na uw pensioen, meer tijd voor uw kinderen nu ze nog klein zijn? Deze en andere wensen hebben ook een financiële kant. Hoe kunt u deze dromen bekostigen? Met een zorgvuldig opgestelde financiële planning kunt u uw toekomstplannen waarmaken.

Financiële planning is het in kaart brengen en optimaliseren van uw gehele financiële huishouding. IAK Verzekeringen helpt u hier graag bij. Eerst inventariseren wij uw huidige financiële situatie. Daarna overleggen we met u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierbij spelen vermogensvorming, risicobepaling en successieplanning een grote rol. Aan de hand van deze informatie stellen we samen met u een toekomstplan op.


Neem nu contact met ons op     


Uw gegevens altijd beschikbaar

Voor het vastleggen van uw plannen maken we gebruik van het adviessysteem Figlo, vanwege de gebruikersvriendelijkheid en uitgebreide mogelijkheden. Hiermee beschikt u dus altijd over de actuele stand van zaken. Met Figlo maakt u eenvoudig uw inkomsten, uitgaven, spaargeld en investeringen inzichtelijk. Uiteraard kijken we bij het uitbrengen van ons advies nadrukkelijk naar eventuele risico’s en tekortkomingen, nu en in de toekomst. Door hiernaast in te loggen kunt u 24 uur per dag over uw gegevens beschikken.

Hebt u nog geen inlogcode van Figlo? Neem dan contact op met uw financieel adviseur.


Gecertificeerde adviseurs

Hebt u nog vragen, wilt u meer informatie ontvangen of hebt u interesse in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op. IAK Verzekeringen heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van zakelijke klanten op een breed en uiteenlopend financieel vlak. Onze onafhankelijke financiële adviseurs zijn FFP (Federatie Financieel Planner) gecertificeerd.


Advies & voorlichting

Onze financieel adviseurs staan voor u klaar om in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Of u nu op zoek bent naar advies over een hypotheek of meer wilt weten over de mogelijkheden voor een aanvullend pensioen.