Bespaar op uw kosten

Bespaar minimaal 25% op uw schadelast en 5% op kosten van uw schadeherstel!
Vervoer & transport

IAK Truckplan

Wat houdt het IAK Truckplan in?

IAK en MAX-Repair lopen voorop in een snel veranderende wereld. Wij nemen u graag mee op deze weg. Het IAK Truckplan is niets meer dan het bewust bezig zijn met de directe en indirecte kosten van de schadelast van uw wagenpark. Door hier intensief mee bezig te zijn, worden kosten bespaard.

AK zorgt voor grip op uw kosten

Met een integrale aanpak van uw logistieke proces door een unieke totaalvisie op risicobeheersing, riskmanagement en het terugdringen van verzekeringskosten.

Klanten van IAK betalen minder premie, hebben minder schade, een lager brandstofverbruik en minder bandenslijtage. Daarbij krijgt u meer rendement en recht op winstdeling uit verzekeringen.

Krijgt u schade met uw truck, dan nemen wij alle zorgen uit handen!

Heeft uw vracht- of bestelauto schade? Dankzij onze intensieve samenwerking met MAX-Repair zorgen wij ervoor dat uw chauffeur direct weer verder kan. Uw vrachtwagen wordt direct op locatie hersteld en wanneer dat niet mogelijk is, naar een van de vestigingen in de buurt gebracht. Door de landelijke dekking is er altijd een MAX-Repair vestiging in de buurt. U kunt ook kiezen uit diverse reparatiemethoden en kwaliteit van onderdelen. Daarnaast zorgen wij voor vervangend vervoer, zodat uw chauff eur weer verder kan!

Laat ons doen waar wij goed in zijn. Dan kunt u doen waar u goed in bent.

Neem nu contact met ons op     

Het IAK Truckplan biedt u vele voordelen. Denk hierbij aan begeleiding bij het terugbrengen van het aantal schades, besparen op premie en assurantiebelasting en u ontvangt bovendien een winstdeling wanneer u weinig schade heeft.

Bekijk alle voordelen

IAK Verzekeringen is dé specialist op het gebied van Transport en Logistiek. Een toegewijd klantteam houdt zich alleen bezig met uw sector. U hebt altijd van doen met mensen die uw taal spreken en denken in oplossingen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij samen met een aantal partners.

Onze partners