Veiligheid

Veiligheid is een primaire levensbehoefte. Als uw adviseur besteedt IAK hier veel aandacht aan. Als geen ander weten wij dat verzekeren in sommige gevallen geen uitkomst biedt, zeker als het gaat om de gezondheid en het welzijn van uw naasten, zoals uw familie en medewerkers.


Op de werkvloer

U heeft als werkgever de nodige verantwoordelijkheid voor uw medewerkers. Ook als u niets kunt doen aan een ongeval, dan kunt u toch aansprakelijk zijn. Wij zijn in staat om samen met u een zinvolle invulling te geven aan de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie.

In een motorrijtuig

De meeste fatale ongevallen gebeuren met een motorrijtuig. Het voorkomen van een dergelijk ongeluk is dus van groot belang. IAK maakt in haar advies gebruik van verschillende facetten zoals een gedegen rijopleiding en voertuigtechnologie. Allemaal om u en uw medewerkers veiliger achter het stuur te krijgen. De investering verdient u vaak dubbel en dwars terug door lagere brandstofkosten.

In het buitenland

Indien u of uw medewerkers werkzaam zijn in risicovolle landen zoals bijvoorbeeld Zuid-Amerika of Afrika, dan is er een risico dat u slachtoffer wordt van ontvoering. Een goed advies over de veiligheid van bepaalde landen en de risico’s zijn van groot belang. Mocht er toch een gebeurtenis zijn dan is het van belang om vooraf een draaiboek te hebben om snel en adequaat te kunnen reageren. Ook een training van uw medewerkers heeft een positieve bijdrage. Dit alles bevordert een goede afloop.

Vermogende particulier

Als vermogende particulier bent u kwetsbaar als het gaat om extreme vormen van geweld, waarbij derden het gemunt hebben op uw kapitaal. Denk hierbij aan ontvoering, afpersing of gewelddadige inbraken. Uiteraard wilt u dit soort gebeurtenissen nooit mee maken in uw leven. Ons klantteam Private Risk Management houdt zich bezig met dergelijke risico’s. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat een calamiteit wordt voorkomen of in geval van een calamiteit juist wordt gehandeld. Zij maken hierbij gebruik van partners met jarenlange ervaring.

Neem nu contact met ons op