Bedrijfszorg

Verzuim en vitaliteit van medewerkers blijven voor werkgevers een belangrijk aandachtspunt. Klachten en verzuim kunnen zomaar optreden, of ze nu fysiek of psychisch van aard zijn. Dit vraagt om een structurele aanpak én de mogelijkheid om medewerkers snel de juiste hulp en zorg te bieden. Preventief optreden is uiteraard de beste aanpak. IAK biedt u hiervoor een zeer doeltreffende oplossing: IAK Bedrijfszorg.


Uitgangspunten IAK Bedrijfszorg

  • Gezonde medewerkers gezond houden.
  • Bij klachten verzuim voorkomen.
  • Bij verzuim direct werk maken van snel herstel.

Wat houdt IAK Bedrijfszorg in?

Een uitgekiend aanbod van uitstekende gezondheidsproducten en –diensten zorgt ervoor dat u klachten en verzuimoorzaken gericht kunt aanpakken. Zodra u met IAK Bedrijfszorg gaat werken, zorgen wij voor een netwerk van gekwalificeerde zorgverleners rond uw organisatie. Specialisten die zich in zullen zetten om uw bedrijf en werknemers medewerkers snel en goed te leren kennen.

Met dit zorgnetwerk maken wij heldere en bindende afspraken over snelle toegankelijkheid, behandelduur en effectiviteit van behandelingen. Is uw zorgnetwerk eenmaal gevormd, dan kunt u uw werknemers medewerkers doorsturen naar de zorgverleners binnen dit netwerk wanneer ú dat nodig acht. Wij noemen dat zorghulp: de kortste weg naar snelle hulp en doeltreffende zorg!

Hebt u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken.

  

Neem nu contact met ons op