Klanttevredenheid cijfer

Doorbeleggen pensioen: rol werkgever

Doorbeleggen na pensioen

In een eerder artikel hebben wij uitgelegd wat de Wet verbeterde premieregeling inhoudt: het is mogelijk om met het pensioen door te beleggen na de pensioendatum. De medewerker krijgt tijdens de opbouwfase al de keuze om door te beleggen. Hierdoor sluit de beleggingsmix vóór de pensioendatum naadloos aan op het doorbeleggen ná de pensioendatum. U hebt als werkgever ook een belangrijke rol in dit keuzemoment.

Rol werkgever

Medewerkers krijgen graag voorlichting over hun pensioen. Ze willen weten wat hun mogelijkheden zijn en welke gevolgen deze keuzes kunnen hebben voor hun persoonlijke situatie. U kunt uw medewerkers hierin ondersteunen. Wij kunnen u daarbij helpen en uw medewerkers voorlichten over pensioenzaken. Het informeren van uw medewerkers over de keuze wel of niet doorbeleggen bieden we u graag als service aan.

Voorlichting over doorbeleggen

Wij kunnen u ondersteunen door bijvoorbeeld het verzorgen van een presentatie over dit onderwerp. Medewerkers zijn hierdoor direct juist geïnformeerd en kunnen vragen stellen aan een specialist.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op (040) 26 11 805 of via mail.