Klanttevredenheid cijfer
Schadeservice IAK: onze toegevoegde waarde

Schade melden

Schadeservice: onze toegevoegde waarde

Op onze afdeling Schadeservice Bedrijven staat een enthousiast team deskundige schadebehandelaars voor u klaar om u de service te bieden die u nodig heeft. Onze behandelaars beschikken over ruime ervaring in alle branches en kunnen u optimaal ondersteunen door de samenwerking met betrokken partijen, schade-experts en reparateurs.

Ook als u geen beroep op uw eigen polis wilt of kunt doen, bijvoorbeeld omdat een vordering beneden het eigen risico blijft, nodigen wij u toch uit om onze Schadeservice te raadplegen. Op basis van brede kennis van de markt kunnen wij u adviseren hoe verder te handelen. Bent u van mening dat een andere partij verantwoordelijk is voor de schade, dan kunnen wij u tegen een reële vergoeding van dienst zijn met een verhaalactie op die partij.


Schade melden

Voor het melden van uw schade kunt u gebruik maken van het schade-aangifteformulier. U kunt het formulier ingevuld mailen naar schadewgp@aon.nl. U ontvangt direct een bevestiging en uw schade wordt in behandeling genomen.

Heeft u schade aan uw auto, motorrijtuig of vaartuig? Selecteer dan hieronder het soort schade wat van toepassing is. Dan leest u meteen de informatie die voor u van belang is.