Klanttevredenheid cijfer
Betrouwbare partner

Aon is uw betrouwbare partner

Samen voor een perfect verzekerde toekomst

Aon is een van de grootste verzekeringsadviseurs van Nederland. Wij zijn specialist in het adviseren over en bemiddelen in verzekeringen en financiële diensten voor particulieren en bedrijven. Als verzekeringsadviseur behartigen wij uw belangen bij diverse verzekeraars.

De meeste verzekeringen worden uitgevoerd door ons eigen volmachtbedrijf, waardoor we alle verzekeringszaken direct zelf met u kunnen afhandelen. Snel, persoonlijk en gemakkelijk. Wij adviseren u graag hoe u om kunt gaan met risico’s en bieden een compleet pakket aan producten en diensten om deze risico’s af te dekken.

Aon is bij verschillende (internationale) netwerken en verenigingen aangesloten, zodat we weten wat er speelt in uw branche. Daarnaast hebben onze adviseurs verschillende certificeringen en keurmerken. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring


Euribron

Euribron

 

Euribron is een internationaal netwerk van onafhankelijke verzekeringsintermediairs, rechtstreeks vertegenwoordigd in meer dan 60 landen over de wereld. Aon en de andere leden bieden professionele dienstverlening aan internationale klanten door gebruik te maken van elkaars specialisme en lokale kennis.

Fenedex

Fenedex

 

Fenedex is een onafhankelijke vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. De organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt deze. Om kennis te delen en de Nederlandse export te ondersteunen zijn wij lid van dit netwerk. Met meer dan 1.150 leden en ruim 4.000 klanten is Fenedex hét gezicht van exporterend Nederland.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

 
 

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat Aon aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het enige Keurmerk waarbij de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie worden gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)

Keurmerk Financiële Dienstverlening

 
 

Aon heeft Gecertificeerde Financiële Planners in dienst. Zij hebben een keurmerk van de Federatie Financieel Planners en mogen FFP achter hun naam voeren. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En – belangrijker nog – op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.


Daarnaast zijn wij aangesloten bij:

  • Adfiz (Adviseurs in Financiële Zekerheid)
  • SEH (Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs)
  • FFP (Federatie Financiële Planners)
  • RPA (Register Pensioen Adviseurs)
  • VNAB (Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs)

Deze organisaties eisen van hun leden bepaalde kwaliteitsnormen met betrekking tot het advies, de wijze van advisering en de manier waarop de vakkennis van medewerkers op peil wordt gehouden.