Meer informatie


Premie berekenen
Dela

Uitvaartverzekering

U hebt uw toekomst perfect verzekerd bij IAK Verzekeringen. Maar wat gebeurt er als u komt te overlijden? Wat betekent dit voor uw nabestaanden?

Naast verdriet, zorgen, angst en radeloosheid zullen uw nabestaanden de eerste dagen vooral druk zijn met het regelen van uw begrafenis of crematie. Laat u hen dit maar overkomen? Of zorgt u nu al voor de regie en legt u uw uitvaartwensen vast voordat u overlijdt?

Een uitvaartverzekering is meer dan alleen verzekeren. U verzekert niet alleen de kosten van de uitvaart zelf. Maar ook de hele uitvoering en begeleiding van het traject. Deze kunt u met slechts één telefoontje regelen. Dat geeft rust, voor u, maar zeker ook voor uw nabestaanden.

U bent van ons gewend dat wij u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van alle verzekeringen en financiële zaken. Daar horen ook de uitvaartverzekeringen bij. Deze zijn er in allerlei vormen en maten. Daarom is er altijd een verzekering die past bij uw wensen. Wij hebben een voorselectie gemaakt van twee solide maatschappijen op basis van premie, voorwaarden, betrouwbaarheid en zekerheid. Daarnaast zijn deze twee maatschappijen gespecialiseerd in uitvaartverzorging. De geselecteerde maatschappijen zijn Dela en Monuta.


Aanvragen of meer informatie?

Als u een Dela uitvaartverzekering wilt aanvragen dan treft u hier de informatie. Is uw keuze gevallen op een uitvaartverzekering van Monuta dan kunt u rechtstreeks bij Monuta de premie berekenen.