DELA verzekeringen, wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat.

Verzekeren bij DELA doe je vaak niet alleen voor jezelf maar juist voor je naasten. Bekijk de verzekeringen van coöperatie DELA en de mogelijkheden die ze bieden om het goed te regelen voor later.

Tijdens uw leven heeft u een aantal zaken goed verzekerd; tegen diefstal, schade, ziekte of geschillen. Maar wat heeft u geregeld voor ná uw leven? Denk hierbij aan uw uitvaart, een testament of de voogdij over uw kinderen.

Meer dan een verzekering

Een uitvaart brengt vaak kosten en zorgen voor de nabestaanden met zich mee. Een uitvaartverzekering kan daarom een verstandige keuze zijn. DELA gaat verder dan alleen een verzekering. Het DELA UitvaartPlan combineert verzekeren, verzorgen en nabestaandenzorg in één uniek pakket. Daardoor biedt deze verzekering veel meer dan alleen financiële zekerheid. Het biedt nabestaanden houvast bij het regelen van een mooi afscheid.

Hulp aan nabestaanden

Na de uitvaart breekt vaak de moeilijkste tijd voor nabestaanden aan. Er moeten allerlei praktische, financiële, juridische en administratieve zaken geregeld worden. Een helpende hand is dan meer dan welkom. De DELA consulenten van Nabestaandenzorg kunnen hierbij ondersteunen en helpen.

Nu al dingen regelen voor later

DELA heeft een aantal producten en diensten waarmee u nu al zaken goed kunt regelen voor later. Bijvoorbeeld door uw wensen vast te leggen via het wensenboekje of in een persoonlijk gesprek met een uitvaartverzorger. Ook kunt u bij DELA rekenen op persoonlijke en deskundige hulp bij vragen over bijvoorbeeld de voogdij, erven, schenken en een testament.

De voordelen op een rij

DELA is een coöperatie zonder winstoogmerk. Met het DELA UitvaartPlan wordt u automatisch lid van de coöperatie, samen met zo’n drie miljoen leden. En dat biedt voordelen:

  • Praktische hulp bij de uitvaart én unieke nazorg voor uw nabestaanden.
  • Nabestaanden beoordelen onze dienstverlening met een 9,1.
  • Altijd goed verzekerd: uw verzekerde bedrag groeit mee met prijsstijgingen.
  • De premie stijgt ieder jaar zo min mogelijk dankzij coöperatiewinstdeling.
  • Als lid van coöperatie DELA betaalt u tijdens uw leven altijd minder premie dan deuitvaart waard is.
  • Deskundige en persoonlijke hulp bij vragen over bijvoorbeeld voogdij, erven, testamenten en schenkingen. Kosteloos voor leden.
Bereken uw premie