Financiële planning

Eerder stoppen met werken, op wereldreis gaan na uw pensioen, meer tijd voor uw kinderen nu ze nog klein zijn? Deze en andere wensen hebben ook een financiële kant. Hoe kunt u deze dromen bekostigen? Met een zorgvuldig opgestelde Financiële Planning kunt u uw toekomstplannen verwezenlijken.

Financiële Planning is het in kaart brengen en optimaliseren van uw gehele financiële huishouding. Aon assisteert u hier graag bij. Eerst inventariseren wij uw huidige financiële huishouding. Daarna overleggen we met u om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierbij spelen vermogensvorming, risicobepaling en successieplanning een grote rol. Aan de hand van deze informatie stellen we samen met u een toekomstplan op.


Uw gegevens altijd beschikbaar

Voor het vastleggen van uw plannen gebruikten wij voorheen de Financiële Routeplanner. Vanaf 2012 maken we gebruik van Figlo, vanwege de verhoogde gebruikersvriendelijkheid en uitgebreidere mogelijkheden. Hiermee beschikt u dus altijd over de actuele stand van zaken. Met Figlo maakt u eenvoudig uw inkomsten, uitgaven, spaargeld en investeringen inzichtelijk. Uiteraard kijken we bij het uitbrengen van ons advies nadrukkelijk naar eventuele risico’s en tekortkomingen, nu en in de toekomst. Door onderstaand in te loggen kunt u 24 uur per dag over uw gegevens in Figlo beschikken.

Hebt u nog een inlogcode voor de Financiële Routeplanner? Neem dan contact op met uw financieel adviseur voor een nieuwe inlogcode voor Figlo.


Gecertificeerde adviseurs

Hebt u nog vragen hebben, wilt u meer informatie ontvangen of hebt u interesse in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs over uw Financiële Planning? Neem dan gerust contact met ons op. Aon heeft al jarenlang ervaring met het ondersteunen van particuliere klanten op een breed en uiteenlopend financieel vlak. Onze Financieel Planners zijn FFP (Federatie Financieel Planner) gecertificeerd.


Advies & voorlichting

Onze financieel adviseurs staan voor u klaar om in een persoonlijk gesprek uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Of u nu op zoek bent naar advies over een hypotheek of meer wilt weten over de mogelijkheden voor een aanvullend pensioen.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring op een breed financieel vlak. Zij beantwoorden graag al uw vragen en geven u onafhankelijk advies dat optimaal aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Ook wanneer u op zoek bent naar een onafhankelijke advies kunt u bij één van onze adviseurs terecht.