Direct ingaande lijfrente

Wat gaat u doen met uw lijfrente- of pensioengeld?

U heeft een kapitaal opgebouwd in een product dat zorgt voor een aanvulling op uw pensioen. Daarnaast kan het zijn dat u dit wenst voor een (tijdelijke) overbrugging. Als uw lijfrente, pensioen of stamrecht vrij komt (expireert) krijgt u te maken meteen aantal fiscale regels, die er voor zorgen dat u niet zomaar alles met uw vrijgekomen geld kunt gaan doen. Tijd voor u om te bepalen wat u met deze expirerende lijfrente (ook wel vrijkomende lijfrente of uitkerende lijfrente genoemd) gaat doen.

Laat u het geld periodiek uitkeren? Dan noemen wij dit een direct ingaande lijfrente. Heeft u een Oud Regime lijfrente? Spaart u nog verder door? Gaat u dit bij een andere verzekeraar onderbrengen, of kiest u toch voor banksparen?

Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon die met de meeste verzekeraars en banken zaken kan doen.

Eén ding is duidelijk, actie is in alle gevallen noodzakelijk. Van de belastingdienst moet u binnen een vast gestelde periode bepalen wat u met dit kapitaal wilt gaan doen. Voor een advies en/of voor het bemiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.


Geïnteresseerd?

Als u contact met ons opneemt, kijken wij samen welke dienstverlening van Aon het beste bij uw wensen past. Aan onze dienstverlening zijn kosten verbonden. Wij geven u vooraf een opgave van onze kosten, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.


Neem nu contact met ons op