Klantbeoordeling
Woonhuisverzekering

Voordelen woonhuisverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze woonhuisverzekering.

Bereken uw premie


Dekking voor bijna alle plotselinge gebeurtenissen

Onze woonhuisverzekering geldt voor uw woning inclusief glas, tuin, fundering en bijgebouwen zoals garage, berging en tuinhuisje. Uw woonhuis is verzekerd tegen bijna alle denkbare plotselinge gebeurtenissen. Bijvoorbeeld: brand, inbraak, blikseminslag, vandalisme, rook- en roetschade en het omvallen van bomen. Zelfs brand en ontploffing door een eigen gebrek van het huis is verzekerd. Tijdens aan- of verbouw als uw huis niet glas-, wind- en waterdicht is, hebt u beperkte dekking.

Voor een volledig overzicht van de dekking bekijkt u de polisvoorwaarden.

Glas en fundering standaard meeverzekerd

Het glas van ramen en deuren in uw woonhuis is standaard meeverzekerd. Wij vergoeden ook noodvoorzieningen na glasbreuk. Ook de fundering van het huis is meeverzekerd.

DirectHerstelService bij schade

Met de DirectHerstelService laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen. Bijvoorbeeld bij inbraak, lekkage, glas- of brandschade. U hoeft dan niet zelf een loodgieter, glaszetter of timmerman op te sporen. In geval van nood kunt u hier zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik van maken. Wij zorgen voor snelle, professionele hulp en we betalen de rekening rechtstreeks aan het herstelbedrijf. Ook vervalt dan het standaard eigen risico van € 150,-.

Lees meer over de DirectHerstelService

Ook voor individuele appartementen

Ook als u een appartement hebt, kunt u bij ons een woonhuisverzekering afsluiten. Het kale appartement wordt verzekerd door de Vereniging van Eigenaren. Als er geen VVE is of als u verbeteringen hebt laten aanbrengen aan het appartement, dan kunt u bij ons voor uw appartement een woonhuisverzekering afsluiten.

Pakketkorting tot 12,5%

De woonhuisverzekering hoort bij de categorie Wonen van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.