Voordelen woonhuisverzekering

Onze woonhuisverzekering biedt een aantal voordelen: bijna alle plotselinge gebeurtenissen zijn verzekerd en wij kunnen u ontzorgen als u schade hebt. Bovendien zijn ook de ramen en zonnepanelen standaard meeverzekerd. Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze woonhuisverzekering.

voordeelBijna elk plotseling voorval verzekerd
voordeel Ontzorgd worden bij schade
voordeel Glas en zonnepanelen meeverzekerd
Dekking voor bijna alle plotselinge gebeurtenissen

Onze woonhuisverzekering geldt voor uw woning inclusief glas, tuin, fundering en bijgebouwen zoals garage, berging en tuinhuisje. Uw woonhuis is verzekerd tegen bijna alle denkbare plotselinge gebeurtenissen. Bijvoorbeeld: brand, inbraak, blikseminslag, vandalisme, rook- en roetschade en het omvallen van bomen. Zelfs brand en ontploffing door een eigen gebrek van het huis is verzekerd. Tijdens aan- of verbouw als uw huis niet glas-, wind- en waterdicht is, hebt u beperkte dekking.

Ontzorgd worden bij schade met de DirectHerstelService

Met de DirectHerstelService laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen. Bijvoorbeeld bij inbraak, lekkage, glas- of brandschade. U hoeft dan niet zelf een loodgieter, glaszetter of timmerman op te sporen. In geval van nood kunt u hier zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik van maken. Wij zorgen voor snelle, professionele hulp en we betalen de rekening rechtstreeks aan het herstelbedrijf. Ook vervalt dan het standaard eigen risico van € 150,-.

Glas en zonnepanelen standaard meeverzekerd

Het glas van ramen en deuren in uw woonhuis is standaard meeverzekerd. Wij vergoeden ook noodvoorzieningen na glasbreuk. Als u zonnepanelen hebt, zijn die ook standaard meeverzekerd.

Ook voor individuele appartementen

Ook als u een appartement hebt, kunt u bij ons een woonhuisverzekering afsluiten. Het kale appartement wordt verzekerd door de Vereniging van Eigenaren. Als er geen VVE is of als u verbeteringen hebt laten aanbrengen aan het appartement, dan kunt u bij ons voor uw appartement een woonhuisverzekering afsluiten.

Pakketkorting tot 12,5%

De woonhuisverzekering hoort bij de categorie Wonen van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
Woonhuisverzekering

Beoordeling door klanten IAK