Juridisch conflict melden

Bel met de telefonische adviesservice en leg uw vraag of probleem voor. Van de telefonisch adviseur krijgt u op een persoonlijke manier praktisch juridisch advies, op elk rechtsgebied en zonder uitsluitingen. U hebt onbeperkt toegang via de telefoon en e-mail. Hoe u daarna geholpen wordt, hangt af van wat u zelf wilt en welke dekkingsmodule u hebt gekozen.

Hebt u een conflict of alleen advies nodig?

Met onze rechtsbijstandverzekering hebt u altijd recht op hulp. Hoe u geholpen wordt, hangt af van wat u zelf wilt en welke dekkingsmodule u hebt gekozen.

Hoe werkt dat dan?

U belt met de telefonische adviesservice en legt uw vraag of probleem voor. Van de telefonisch adviseur krijgt u op een persoonlijke manier praktisch juridisch advies, op elk rechtsgebied en zonder uitsluitingen. U hebt onbeperkt toegang via de telefoon en e-mail.

Bel de telefonische adviesservice op werkdagen van 8:30 uur tot 17:30 uur op (033) 434 23 42.

Vaak bent u al geholpen met het advies wat u krijgt. Of het nu gaat om het opstellen van een brief, het beoordelen van een contract of het bepalen van een strategie. Maar soms is dat niet voldoende. Als u daarvoor verzekerd bent, zal de telefonisch adviseur uw conflict overdragen aan ARAG Rechtsbijstand, waar een jurist klaar zit om de behandeling van u over te nemen.

Buiten kantooruren

Klik op de knop hieronder om buiten kantooruren contact op te nemen met ARAG Rechtsbijstand.

ARAG Legal Services

Stel dat de telefonische adviesservice geen uitkomst biedt en uw conflict bovendien niet valt in de module die u hebt gekozen. Zoekt u zelf uw weg naar een jurist die u verder kan helpen, of maakt u liever gebruik van ARAG Legal Services? Hebt u namelijk een IAK Rechtsbijstandverzekering, dan neemt ARAG Legal Services alsnog de behandeling van u over, tegen een zeer gunstig uurtarief.

Klantbeoordeling IAK
Beoordeling door klanten IAK