Woonhuis

Woonhuisverzekering

Met de IAK Woonhuisverzekering is uw woning met tuin en bijgebouwen goed en voordelig verzekerd tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Bij schade gaan wij niet zitten wachten tot u zelf offertes heeft opgevraagd bij loodgieter of aannemer. Als u wilt, laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen en betalen we de rekening rechtstreeks aan de hersteller.

Meer informatie Bereken uw premie

Inboedelverzekering

Met de IAK Inboedelverzekering verzekert u uw spullen goed en voordelig tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Denkt u bijvoorbeeld aan brand, diefstal en waterschade. In veel gevallen is zelfs de inboedel die u meeneemt buitenshuis verzekerd. Wij denken graag mee: als u wilt, laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen en betalen we de rekening rechtstreeks aan de hersteller.

Meer informatie Bereken uw premie

Kostbaarhedenverzekering

De inboedel in uw woning verzekert u met een inboedelverzekering. Maar iedereen neemt weleens inboedel mee naar buiten. Denk aan een fotocamera, sieraden of een horloge. Waardevolle spullen en/of spullen waarmee u vaak de deur uit gaat, kunt u verzekeren met de IAK Kostbaarhedenverzekering.

Meer informatie Bereken uw premie

Recreatiewoningverzekering

Met onze recreatiewoningverzekering kunt u uw vakantiewoning en inboedel met een gerust hart achterlaten. Uw vakantiehuis kunt u goed en voordelig verzekeren tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen.

Meer informatie Bereken uw premie