Klantbeoordeling
Privé Pakket

Woonhuis

Woonhuisverzekering

Met de IAK Woonhuisverzekering is uw woning met tuin en bijgebouwen goed en voordelig verzekerd tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Bij schade gaan wij niet zitten wachten tot u zelf offertes heeft opgevraagd bij loodgieter of aannemer. Als u wilt, laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen en betalen we de rekening rechtstreeks aan de hersteller.

Meer informatie


Inboedelverzekering

Met de IAK Inboedelverzekering verzekert u uw spullen goed en voordelig tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Denkt u bijvoorbeeld aan brand, diefstal en waterschade. In veel gevallen is zelfs de inboedel die u meeneemt buitenshuis verzekerd. Wij denken graag mee: als u wilt, laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen en betalen we de rekening rechtstreeks aan de hersteller.

Meer informatie


Kostbaarhedenverzekering

De inboedel in uw woning verzekert u met een inboedelverzekering. Maar iedereen neemt weleens inboedel mee naar buiten. Denk aan een fotocamera, sieraden of een horloge. Waardevolle spullen en/of spullen waarmee u vaak de deur uit gaat, kunt u verzekeren met de IAK Kostbaarhedenverzekering.

Meer informatie

Recreatiewoningverzekering

Met onze recreatiewoningverzekering kunt u uw vakantiewoning en inboedel met een gerust hart achterlaten. Uw vakantiehuis kunt u goed en voordelig verzekeren tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen.

Meer informatie