Voordelen ongevallenverzekering

Onze ongevallenverzekering biedt een aantal voordelen. De dekking geldt in privésituaties, maar ook tijdens werk en school. Gevaarlijke sporten en beroepen zijn standaard meeverzekerd. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelKeuze verzekerd bedrag
voordeel Gevaarlijke sporten meeverzekerd
voordeel Ook dekking tijdens werk en school
Keuze in verzekerde bedragen

De maximale verzekerde bedragen die u kunt kiezen voor blijvende invaliditeit en overlijden, bieden wij aan in vier pakketten. Meer informatie over de dekkingskeuzes vindt u op de pagina Ongevallenverzekering.

Wereldwijde dekking in privésituaties, maar ook tijdens werk en school

De ongevallenverzekering zorgt dat u overal ter wereld verzekerd bent voor de financiële gevolgen van een ongeval. Ook tijdens betaalde arbeid en voor uw kinderen tijdens schooltijd.

Gevaarlijke sporten en beroepen standaard meeverzekerd

De ongevallenverzekering kent geen uitsluiting voor gevaarlijke sporten en beroepen. Alleen professionele sporten waar u meer dan 40% van uw inkomen mee verdient, zijn uitgesloten.

Extra uitkering voor tandartskosten en noodzakelijke cosmetische chirurgie

Moet u door een verzekerd ongeval noodzakelijke tandartskosten of kosten voor cosmetische chirurgie maken? Worden die niet vergoed door de zorgverzekeraar of een andere voorziening? Dan vergoedt de ongevallenverzekering de tandartskosten tot maximaal € 1.000,-. Voor cosmetische chirurgie geldt een maximum van € 5.000,-.

Pakketkorting tot 12,5%

De ongevallenverzekering hoort bij de categorie Gezin (Personen) van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
IAK Privé Pakket

Beoordeling door klanten IAK