Voordelen ongevallenverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze ongevallenverzekering.


Bereken uw premie

Keuze in verzekerde bedragen

De maximale verzekerde bedragen die u kunt kiezen voor blijvende invaliditeit en overlijden, bieden wij aan in vier pakketten. Meer informatie over de dekkingskeuzes vindt u bij Dekking.

Wereldwijde dekking in privésituaties, maar ook tijdens werk en school

De ongevallenverzekering zorgt dat u overal ter wereld verzekerd bent voor de financiële gevolgen van een ongeval. Ook tijdens betaalde arbeid en voor uw kinderen tijdens schooltijd.

Gevaarlijke sporten en beroepen standaard meeverzekerd

De ongevallenverzekering kent geen uitsluiting voor gevaarlijke sporten en beroepen. Alleen professionele sporten waar u meer dan 40% van uw inkomen mee verdient, zijn uitgesloten.

Extra uitkering voor tandartskosten en noodzakelijke cosmetische chirurgie

Moet u door een verzekerd ongeval noodzakelijke tandartskosten of kosten voor cosmetische chirurgie maken? Worden die niet vergoed door de zorgverzekeraar of een andere voorziening? Dan vergoedt de ongevallenverzekering de tandartskosten tot maximaal € 1.000,-. Voor cosmetische chirurgie geldt een maximum van € 5.000,-.

Pakketkorting tot 12,5%

De ongevallenverzekering hoort bij de categorie Gezin van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.