Voordelen oldtimerverzekering motor

 Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze oldtimerverzekering motor.


Bereken uw premie

Uw eerste voertuig hoeft niet bij ons verzekerd te zijn

Om uw motor als oldtimer te kunnen verzekeren, moet u voor dagelijks gebruik een ander voertuig hebben. Maar die hoeft niet per sé bij ons verzekerd te zijn. Liever wel natuurlijk, bekijk daarom ook de voordelen van onze autoverzekering.

Terughaalgarantie bij schade in het buitenland

In Nederland

Hebt u schade door een ongeval waardoor uw oldtimer niet meer kan rijden? Of kunt u door het ongeval de motor niet meer besturen? Dan zorgen wij dat uw motor snel bij een vertrouwd herstelbedrijf terechtkomt. Ook zorgen wij dat u en uw passagiers veilig thuiskomen.

In het buitenland

Buiten Nederland kunt u niet alleen bij een ongeval maar ook bij pech rekenen op onze noodhulp, als het langer dan 2 werkdagen duurt om de motor rijklaar te maken. In overleg met u kiezen we voor de beste oplossing in de gegeven situatie: we brengen uw motor en passagier terug naar huis, of we laten de motor ter plaatse herstellen en vergoeden uw noodzakelijke extra reis- en verblijfkosten, zodat u de reis kunt vervolgen.

Deelname aan toer- en puzzelritten is meeverzekerd

Het voorbereiden van of deelnemen aan toerritten en puzzelritten is gewoon meeverzekerd, als voor die ritten dezelfde maximum snelheid geldt als voor het plaatselijk verkeer. U hebt geen dekking tijdens snelheidswedstrijden en behendigheidswedstrijden.

Pakketkorting tot 12,5%

De oldtimerverzekering hoort bij de categorie Verkeer van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.