Voordelen motorverzekering

Onze motorverzekering biedt een aantal voordelen zoals een hoge instapkorting, hulpverlening bij ongevallen en standaard dekking voor kleding en helm. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelKleding en helm standaard verzekerd
voordeelDag en nacht hulp bij ongevallen
voordeelHoge instapkorting
Hoge instapkorting Ook als u nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, begint u bij ons met een korting op uw premie. Bent u 24 tot 27 jaar? Dan begint u met een instapkorting van 35%. Vanaf 28 jaar is dat 60%. Hebt u wel al een aantal jaren schadevrij gereden, dan tellen we deze daar uiteraard nog bij op. Kleding- en helmschade meeverzekerd Kiest u voor WA + Volledig casco? Dan is schade aan de helm en kleding van u en uw passagier gratis meeverzekerd tot € 750,- per gebeurtenis. Gunstige instapregeling voor tweede voertuig

Hebt u al een voertuig, zoals een auto, motor of camper bij Aon verzekerd? Dan krijgt u op het tweede voertuig dezelfde bonus/maluskorting als:

  • Het kenteken op uw naam staat of van de partner waarmee u samenwoont.
  • U of uw partner de regelmatige bestuurder is.
  • De regelmatige bestuurder 24 jaar of ouder is.
  • De cataloguswaarde van het tweede voertuig niet hoger is dan € 75.000,-.
  • U beiden de afgelopen 24 maanden geen schade hebt geclaimd.
  • U geen negatieve schadevrije jaren hebt op het eerste motorrijtuig.
  • Het tweede voertuig een auto is die wordt verzekerd bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Is het tweede voertuig een motor of camper? Dan kunt u wel van de regeling gebruik maken, ook als de verzekeraar niet dezelfde is als van het eerste voertuig.
Tijdelijke schorsing WA-verzekering mogelijk Pakketkorting tot 12,5%

De motorverzekering hoort bij de categorie Verkeer van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Service en Contact

Klantbeoordeling IAK
Beoordeling door klanten IAK