Voordelen kostbaarhedenverzekering

Onze kostbaarhedenverzekering biedt een aantal voordelen: bijna alle plotselinge gebeurtenissen zijn verzekerd en wij kunnen u ontzorgen als u schade hebt. Volledige vergoeding bij gedeeltelijke schade aan stellen/verzamelingen. Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze kostbaarhedenverzekering.

voordeel Volledige vergoeding schade aan stellen/verzamelingen
voordeel Buitenshuisdekking sieraden en muziekinstrumenten
Dekking voor bijna alle plotselinge gebeurtenissen

Onze kostbaarhedenverzekering geeft dekking tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen die u zich maar kunt voorstellen, bijvoorbeeld diefstal en vermissing.

Ook buitenshuis dekking voor sieraden en muziekinstrumenten

Schilderijen, antiek en kunst zijn alleen verzekerd in het bewoonde deel van uw woning. Sieraden, horloges, bont, medische instrumenten en muziekinstrumenten zijn over de hele wereld, ook buiten uw woning, verzekerd.

Volledige dekking bij gedeeltelijke schade aan stellen/verzamelingen

Als bij stellen en verzamelingen één van bij elkaar horende voorwerpen verloren gaat, vergoeden wij niet alleen de waarde van dat voorwerp, maar ook de waardevermindering van het onbeschadigde voorwerp als daarvan sprake is.

Pakketkorting tot 12,5%

De kostbaarhedenverzekering hoort bij de categorie Wonen van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.