Waarom IAK?

  • Klanttevredenheid 7,9
  • Alle verzekeringen
    onder 1 dak
  • Tot 12,5 % pakketkorting
  • Persoonlijk advies

Met een zorgverzekering van IAK bent u verzekerd van goede zorg. Naast de basiszorg in uit de basisverzekering kunt u zich aanvullend verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie of de tandarts.

Zo zitten onze zorgverzekeringen in elkaarBasis
verplicht
Lees meer

+
Aanvullend
optioneel
Lees meer

+
Tandarts
optioneel
Lees meer

+
Ziekenhuis
optioneel
Lees meer

Bent u collectief verzekerd? Dan geldt deze informatie mogelijk niet voor u

Bekijk hier uw collectieve aanbod.

Basisverzekering

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de noodzakelijke medische kosten. De inhoud van het pakket is door de overheid vastgesteld en voor iedereen hetzelfde. U kunt kiezen uit meerdere varianten. Daarnaast kunt u de hoogte van uw (vrijwillig) eigen risico kiezen.

Lees meer over onze basisverzekeringen

Aanvullende verzekeringen

Een aanvullende verzekering biedt aanvullende vergoedingen op de basisverzekering. Verwacht u bijvoorbeeld kosten voor fysiotherapie, een bril, contactlenzen of alternatieve geneeswijzen? Kies dan voor een aanvullende verzekering. U kunt kiezen uit meerdere aanvullende pakketten, van beperkt tot uitgebreid of specifiek voor jongeren, gezinnen en senioren.

Lees meer over onze aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekeringen

Veel Nederlanders kiezen voor een tandartsverzekering. Deze biedt vergoedingen voor kosten die u maakt bij de tandarts en mondhygiënist. U kunt kiezen uit verschillende maximale vergoedingen.

Lees meer over onze tandartsverzekeringen

Ziekenhuis Ontzorg pakket

Dit aanvullend pakket neemt uw zorgen uit handen tijdens uw verblijf in het ziekenhuis. U kunt rekenen op diverse vergoedingen. Waarbij ook aandacht is voor uw kinderen en het huishouden. Maakt u gebruik van een collectieve verzekering? Dan is het mogelijk dat u deze verzekering niet kunt kiezen.

Lees meer over ons Ziekenhuis Ontzorg pakket