Inboedelverzekering

Onze inboedelverzekering biedt een aantal voordelen: bijna alle plotselinge gebeurtenissen zijn verzekerd en wij kunnen u ontzorgen als u schade hebt. Bovendien krijgt u premiekorting als uw woning aantoonbaar beveiligd is. Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze inboedelverzekering.

voordeelBijna elk plotseling voorval verzekerd
voordeel Ontzorgd worden bij schade
voordeel Premiekorting bij beveiliging
Dekking voor bijna alle plotselinge gebeurtenissen

U verzekert uw inboedel en persoonlijke spullen inclusief tuinmeubels en tuinaanleg tegen bijna alle denkbare plotselinge gebeurtenissen, zelfs door een eigen gebrek. Bijvoorbeeld: brand, inbraak, blikseminslag, vandalisme, rook- en roetschade en het omvallen van bomen.

Ontzorgd worden bij schade met de DirectHerstelService

Met de DirectHerstelService laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen. Bijvoorbeeld bij inbraak, lekkage of brandschade. U hoeft dan niet zelf een stoffeerder of meubelmaker op te sporen. Wij zorgen voor snelle, professionele hulp en betalen de rekening rechtstreeks aan het herstelbedrijf.

Extra korting van 10-15% bij inbraakpreventie

Hebt u uw woning beveiligd met een systeem dat voldoet aan de BORG-normen, het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ of een keurmerk van uw energiebedrijf? Dan krijgt u een extra korting op uw premie die kan oplopen tot 15%.

Mogelijkheid tot meeverzekeren inboedel buitenshuis

Uw persoonlijke bezittingen die u meeneemt buiten uw woning - denk aan mobiele telefoon, laptop, fotocamera en sportuitrusting - kunt u voor enkele euro's extra per maand, meeverzekeren tegen diefstal en beschadiging binnen de Benelux en Duitsland. Voor bepaalde spullen gelden wel maximale schadevergoedingen. Vallen en stoten van mobiele devices en laptops is niet verzekerd.

Deskundige hulp bij cybercriminaliteit

U klikt op een verkeerde link en uw persoonlijke gegevens liggen op straat. Steeds meer mensen komen in aanraking met cybercriminaliteit. Aon helpt u met preventieve tips en deskundige hulp als het toch mis gaat.


Klantbeoordeling IAK
Beoordeling door klanten IAK