Klantbeoordeling
Inboedelverzekering

Voordelen inboedelverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze inboedelverzekering.


Bereken uw premie


Dekking voor bijna alle plotselinge gebeurtenissen

U verzekert uw inboedel en persoonlijke spullen inclusief tuinmeubels en tuinaanleg tegen bijna alle denkbare plotselinge gebeurtenissen, zelfs door een eigen gebrek. Bijvoorbeeld: brand, inbraak, blikseminslag, vandalisme, rook- en roetschade en het omvallen van bomen.

Extra korting van 10-15% bij inbraakpreventie

Hebt u uw woning beveiligd met een systeem dat voldoet aan de BORG-normen, het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ of een keurmerk van uw energiebedrijf? Dan krijgt u een extra korting op uw premie die kan oplopen tot 15%.

DirectHerstelService

Met de DirectHerstelService laten wij uw schade snel en vakkundig herstellen. Bijvoorbeeld bij inbraak, lekkage of brandschade. U hoeft dan niet zelf een stoffeerder of meubelmaker op te sporen. Wij zorgen voor snelle, professionele hulp en betalen de rekening rechtstreeks aan het herstelbedrijf. Ook vervalt dan het standaard eigen risico van € 100,-.

Lees meer over de DirectHerstelService

Mogelijkheid tot meeverzekeren inboedel buitenshuis

Uw persoonlijke bezittingen die u meeneemt buiten uw woning - denk aan mobiele telefoon, laptop, fotocamera en sportuitrusting - kunt u voor enkele euro's extra per maand, meeverzekeren tegen diefstal en beschadiging binnen de Benelux en Duitsland. Voor bepaalde spullen gelden wel maximale schadevergoedingen. 

Pakketkorting tot 12,5%

De inboedelverzekering hoort bij de categorie Wonen van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.