Klanttevredenheid cijfer

Klantbeoordeling
Inboedelverzekering

Schade woning? Gebruik de DirectHerstelService

DirectHerstelService

Laat IAK uw schade snel en vakkundig herstellen

Hebt u als gevolg van een inbraak, lekkage of bijvoorbeeld brand schade aan uw inboedel, dan hoeft u niet zelf een loodgieter, glaszetter of een andere vakman op te sporen. Binnen Nederland zorgt IAK voor snelle, professionele hulp én betaalt de rekening rechtstreeks aan het herstelbedrijf.

Samenwerking met gespecialiseerde herstelbedrijven

IAK werkt samen met gekwalificeerde herstelbedrijven met landelijke dekking, gespecialiseerd in de meest uiteenlopende schades. Als reparatie niet mogelijk is, dan kan de schade uiteraard alsnog financieel worden afgewikkeld.

Ook voor mobiele apparatuur hebben wij een gespecialiseerd herstelbedrijf

Ook het herstel van mobiele telefoons, smartphones, tablets, desktop laptops, netbooks, notebooks, ultrabooks, MP 3/MP 4 apparatuur, overige apparatuur zoals navigatie en iPod kunt u aan ons uitbesteden. Enkele voordelen voor u: De doorlooptijd van reparaties bedraagt gemiddeld 6 dagen. De meeste gerepareerde toestellen zijn echter al binnen 2-3 dagen weer terug bij onze klanten. Als het toestel niet gerepareerd kan worden, verstrekken we binnen 3 dagen een nieuw vervangend toestel.

Uw voordelen

  • Uw schade eenvoudig gemeld en snel en vakkundig hersteld.
  • Betrouwbare en deskundige afhandeling door gerenommeerde bedrijven.
  • Bij acute nood neemt het herstelbedrijf binnen twee uur contact met u op.
  • U hoeft geen kosten voor te schieten.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat te doen als u schade hebt?

  1. Houd uw polisnummer bij de hand en bel de IAK Schademeldservice (040) 261 18 04.
  2. U beantwoordt enkele vragen waarna IAK het geschikte herstelbedrijf selecteert.
  3. Het herstelbedrijf neemt contact met u op om een afspraak te maken voor het herstellen van de schade. De factuur gaat direct naar IAK, behalve voor het eigen risico. Dat moet u zelf aan de hersteller betalen.

Hebt u geen herstelbare schade? Of hebt u toch liever zelf de touwtjes in handen? Meld dan uw schade via Mijn IAK of schriftelijk.


Mijn IAK


Schriftelijk schade melden