Klantbeoordeling
Doorlopende reisverzekering

Voordelen doorlopende reisverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze doorlopende reisverzekering.


Bereken uw premie

Mogelijkheid tot verlenging reisduur

Standaard geldt de dekking voor 90 aaneengesloten vakantiedagen. Als u bijvoorbeeld ieder jaar gaat overwinteren, kunnen wij de dekking voor u verlengen naar 180 dagen. Is dit niet voldoende? Dan kunt u de maximale reisduur onder bepaalde voorwaarden verlengen naar 270 of 360 aaneengesloten dagen.

Keuze verzekeringsgebied Europa of wereld

U kunt kiezen voor dekking in Europa of over de gehele wereld. Met Europadekking bent u ook verzekerd in de landen rond de Middellandse Zee, en op de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira. Hebt u Europadekking en gaat u ergens anders heen? Als het niet langer dan 48 uur is, bent u ook daar verzekerd. Als u langer buiten Europa verblijft, kunt u beter de werelddekking kiezen.

Keuze verzekerd bedrag en garantie op annuleringsdekking

Onze doorlopende annuleringsverzekering is een aantrekkelijke mogelijkheid voor wie meerdere keren per jaar een vakantie boekt. Want ook hier geldt: slechts één keer afsluiten en alle vakantiereizen vallen onder de dekking. Als u een normale annuleringsverzekering hebt, betalen wij u een vergoeding tot € 1.500,- per persoon, per reis. Is dit niet voldoende voor u? Dan kunt u dat bedrag verhogen tot maximaal € 5.000,-.

Kiest u voor garantie-annulering en moet u uw reis voortijdig beëindigen of wordt u vier nachten of langer in het ziekenhuis opgenomen? Dan ontvangt u niet alleen een afbreekvergoeding, maar u krijgt de hele reissom terug (tot het verzekerd bedrag).

Gratis services: Reisdokter en TeleTolkservice

Reisdokter

Deze medische advieslijn is als “dokter” bereikbaar en brengt u rechtstreeks in contact met gekwalificeerde Nederlandstalige verpleegkundigen.

Teletolkservice

Als u in het buitenland in een situatie komt waarbij het absoluut noodzakelijk is dat u zich goed verstaanbaar maakt en begrijpt wat er precies gezegd wordt, dan kunt u de Teletolk gebruiken: een telefonische vertaalhulp, ongeacht in welk land u bent.

Pakketkorting tot 12,5%

De doorlopende reisverzekering hoort bij de categorie Recreatie van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.