Doorlopende reisverzekering

Onze doorlopende reisverzekering biedt een aantal voordelen zoals de keuzemogelijkheden van een verzekeringsgebied en het verzekerd bedrag op de annuleringsdekking. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelExtra lange reisduur mogelijk
voordeelEuropa- of werelddekking
voordeelKeuze bedrag annulering
Premie betalen voor maximaal drie gezinsleden

De premie voor de basisdekking van onze doorlopende reisverzekering wordt berekend over het aantal personen waarvoor de polis geldt. Als u voor uw gezin de verzekering afsluit, betaalt u premie voor maximaal drie gezinsleden. Dat geldt ook voor de annuleringsverzekering.

Mogelijkheid tot verlenging reisduur

Standaard geldt de dekking voor 90 aaneengesloten vakantiedagen. Als u bijvoorbeeld ieder jaar gaat overwinteren, kunnen wij de dekking voor u verlengen naar 180 dagen. Is dit niet voldoende? Dan kunt u de maximale reisduur onder bepaalde voorwaarden verlengen naar 270 of 360 aaneengesloten dagen.

Keuze verzekeringsgebied Europa of Wereld

U kunt kiezen voor dekking in Europa of over de gehele wereld. Met Europadekking bent u ook verzekerd in de landen rond de Middellandse Zee, en op de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira. Hebt u Europadekking en gaat u ergens anders heen? Als het niet langer dan 48 uur is, bent u ook daar verzekerd. Als u langer buiten Europa verblijft, kunt u beter de werelddekking kiezen.

Keuze verzekerd bedrag op annuleringsdekking

Onze doorlopende annuleringsverzekering is een aantrekkelijke mogelijkheid voor wie meerdere keren per jaar een vakantie boekt. Want ook hier geldt: slechts één keer afsluiten en alle vakantiereizen vallen onder de dekking. Als u een annuleringsverzekering hebt, betalen wij u een vergoeding tot € 1.500,- per persoon, per reis. Is dit niet voldoende voor u? Dan kunt u dat bedrag verhogen tot maximaal € 3.000,-.

Pakketkorting tot 12,5%

De doorlopende reisverzekering hoort bij de categorie Recreatie van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Service en Contact

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
Doorlopende reisverzekering

Beoordeling door klanten IAK