Klantbeoordeling
Doorlopende reisverzekering

Voordelen doorlopende reisverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze doorlopende reisverzekering.


Bereken uw premie

Mogelijkheid tot verlenging reisduur

Standaard geldt de dekking voor 90 aaneengesloten vakantiedagen. Als u bijvoorbeeld ieder jaar gaat overwinteren, kunnen wij de dekking voor u verlengen naar 180 dagen. Is dit niet voldoende? Dan kunt u de maximale reisduur onder bepaalde voorwaarden verlengen naar 270 of 360 aaneengesloten dagen.

Keuze verzekeringsgebied Europa of wereld

U kunt kiezen voor dekking in Europa of over de gehele wereld. Met Europadekking bent u ook verzekerd in de landen rond de Middellandse Zee, en op de Azoren, de Canarische Eilanden en Madeira. Hebt u Europadekking en gaat u ergens anders heen? Als het niet langer dan 48 uur is, bent u ook daar verzekerd. Als u langer buiten Europa verblijft, kunt u beter de werelddekking kiezen.

Keuze verzekerd bedrag op annuleringsdekking

Onze doorlopende annuleringsverzekering is een aantrekkelijke mogelijkheid voor wie meerdere keren per jaar een vakantie boekt. Want ook hier geldt: slechts één keer afsluiten en alle vakantiereizen vallen onder de dekking. Als u een annuleringsverzekering hebt, betalen wij u een vergoeding tot € 1.500,- per persoon, per reis. Is dit niet voldoende voor u? Dan kunt u dat bedrag verhogen tot maximaal € 3.000,-.

Gratis services: Reisdokter en TeleTolkservice

Reisdokter

Deze medische advieslijn is als “dokter” bereikbaar en brengt u rechtstreeks in contact met gekwalificeerde Nederlandstalige verpleegkundigen.

Teletolkservice

Als u in het buitenland in een situatie komt waarbij het absoluut noodzakelijk is dat u zich goed verstaanbaar maakt en begrijpt wat er precies gezegd wordt, dan kunt u de Teletolk gebruiken: een telefonische vertaalhulp, ongeacht in welk land u bent.

Pakketkorting tot 12,5%

De doorlopende reisverzekering hoort bij de categorie Recreatie van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.