Voordelen caravanverzekering

Onze caravanverzekering biedt een aantal voordelen. U krijgt bijvoorbeeld premiekorting als u kiest voor een hoger eigen risico, en u kunt verhuur van de caravan meeverzekeren. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelBetrouwbare hulpverlening
voordeelPremiekorting bij vrijwillig eigen risico
voordeelVerhuur meeverzekeren
Premiekorting bij hoger eigen risico

Standaard hebt u op onze caravanverzekering € 75,- eigen risico. Als u de All-Risk dekking kiest, kunt u een hoger eigen risico nemen. Dat levert premiekorting op:

  • € 200,- eigen risico is 10% premiekorting
  • € 325,- eigen risico is 20% premiekorting
  • € 575,- eigen risico is 30% premiekorting

Kiest u voor de All-Risk dekking met een nieuwwaardevergoeding van 7 jaar (topmodule), dan hebt u helemaal geen eigen risico.

Goede nieuwwaarde- en aankoopgarantieregeling Nieuwe caravan

Kiest u voor de All-Risk dekking en wordt uw nieuw aangeschafte caravan gestolen of raakt die total loss binnen twee jaar na aankoop? Dan krijgt u de nieuwwaarde terug, maar maximaal 110% van het verzekerd bedrag. De nieuwwaarde is het bedrag waarmee u de caravan opnieuw kunt kopen.

Als u de All-Risk dekking kiest voor de caravan en de caravan is niet ouder dan drie jaar, dan kunt u tegen extra premie deze nieuwwaarderegeling ook uitbreiden naar 5 jaar of 7 jaar. Hierbij is de maximale vergoeding 125% van het verzekerd bedrag.

Tweedehands caravan

Als u de All-Risk dekking hebt voor uw tweedehands caravan en u krijgt binnen twee jaar na aankoop te maken met diefstal of total loss, dan hebt u recht op de aankoopgarantie. Dat betekent dat u het bedrag krijgt waarvoor u de caravan hebt gekocht.

Mogelijkheid verhuur mee te verzekeren

Als de caravan uw particulier eigendom is en u verhuurt die voor recreatief gebruik aan een andere particulier, dan kunt u verhuur meeverzekeren. U hebt dan tijdens de verhuurperiode dezelfde dekking alsof u de caravan zelf zou gebruiken. Deze dekking kunt u alleen meeverzekeren als u de caravan allrisk verzekert.

Betrouwbare hulpverlening bij schade of diefstal

Als er iets gebeurt, kunt u rekenen op deskundige hulp bij noodzakelijke reparaties, vervangend vakantieverblijf of het vervoeren van de caravan naar huis.

Is uw caravan bijvoorbeeld door een gedekte gebeurtenis niet meer bruikbaar? Dan vergoeden wij op de caravanverzekering voor maximaal 30 dagen de kosten voor het huren van een vervangende caravan of een ander vakantieverblijf. De maximale huurprijzen die we vergoeden zijn € 125,- per dag en € 1.250,- per gebeurtenis.

Pakketkorting tot 12,5%

De caravanverzekering hoort bij de categorie Reis en Recreatie van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Service en Contact

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
Caravanverzekering

Beoordeling door klanten IAK