Voordelen brommobielverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze brommobielverzekering.


Bereken uw premie


Hoge instapkorting

Ook als u nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, begint u bij ons met 55% korting op uw premie. Hebt u wel al een aantal jaren schadevrij gereden, dan tellen we deze daar uiteraard nog bij op.

Goede nieuwwaarde- en afschrijvingsregeling

Wordt uw nieuw aangeschafte brommobiel gestolen of raakt die total loss binnen een jaar na aankoop? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. Na dat eerste jaar geldt een gunstige afschrijvingsregeling van 1% per maand in het tweede en derde jaar na aankoop. Vanaf het vierde jaar is dat 1,5%. 

U kunt de aanschafwaardegarantie ook verlengen naar drie jaar.

Schadevrije jaren mee te nemen naar onze autoverzekering of motorverzekering.

Als u een auto- of motorverzekering hebt, mag u de schadevrije jaren daarvan meenemen naar de brommobielverzekering. Andersom geldt dat ook; de schadevrije jaren van de brommobielverzekering bij IAK mag u meenemen naar de auto- of motorverzekering bij IAK, maar met een maximum van 4 jaar.

Pakketkorting tot 12,5%

De brommobielverzekering hoort bij de categorie Verkeer van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.