Klantbeoordeling
Bromfietsverzekering

Voordelen bromfietsverzekering

Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze bromfietsverzekering.


Bereken uw premie


Hoge instapkorting

Ook als u nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, begint u bij ons met 55% korting op uw premie, als u 24 jaar of ouder bent. Hebt u wel al een aantal jaren schadevrij gereden, dan tellen we deze daar uiteraard nog bij op.

Goede nieuwwaarde- en afschrijvingsregeling

Bromfiets of snorfiets

Wordt uw nieuw aangeschafte brommer gestolen of raakt die total loss binnen een jaar na aankoop? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. Na dat eerste jaar geldt een gunstige afschrijvingsregeling van 1% per maand in het tweede en derde jaar na aankoop. Vanaf het vierde jaar is dat 1,5%.

U kunt de aanschafwaardegarantie ook verlengen naar drie jaar.

Fiets met hulpmotor

Hebt u een fiets met hulpmotor nieuw aangeschaft en wordt die gestolen of raakt die total loss binnen drie jaar na aankoop? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. In het vierde jaar geldt een afschrijvingsregeling van 25%. Daarna vergoeden wij de dagwaarde.

Schade aan kleding en helm meeverzekerd.

Schade aan uw kleding en helm is meeverzekerd tot € 350,- als er ook een verzekerde schade is aan de bromfiets zelf.

Schadevrije jaren mee te nemen naar onze autoverzekering of motorverzekering.

Als u een auto- of motorverzekering hebt, mag u de schadevrije jaren daarvan meenemen naar de bromfietsverzekering. Andersom geldt dat ook; de schadevrije jaren van de bromfietsverzekering bij IAK mag u meenemen naar de auto- of motorverzekering bij IAK, maar met een maximum van 4 jaar.

Pakketkorting tot 12,5%

De bromfietsverzekering hoort bij de categorie Verkeer van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%. Lees meer over de opbouw van de pakketkorting.