Voordelen bromfietsverzekering

Onze bromfietsverzekering biedt een aantal voordelen zoals een hoge instapkorting en standaard dekking voor kleding en helm. Ook kunt u de schadevrije jaren van uw IAK Autoverzekering meenemen naar deze bromfietsverzekering. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelKleding en helm standaard verzekerd
voordeelSchadevrije jaren auto mee te nemen
voordeelHoge instapkorting
Hoge instapkorting Ook als u nog geen schadevrije jaren hebt opgebouwd, begint u bij ons met 55% korting op uw premie, als u 24 jaar of ouder bent. Hebt u wel al een aantal jaren schadevrij gereden, dan tellen we deze daar uiteraard nog bij op. Schade aan kleding en helm meeverzekerd Schade aan uw kleding en helm is meeverzekerd tot € 350,- als er ook een verzekerde schade is aan de bromfiets zelf. Goede nieuwwaarde- en afschrijvingsregeling

Bromfiets of snorfiets

Wordt uw nieuw aangeschafte brommer gestolen of raakt die total loss binnen een jaar na aankoop? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. Na dat eerste jaar geldt een gunstige afschrijvingsregeling van 1% per maand in het tweede en derde jaar na aankoop. Vanaf het vierde jaar is dat 1,5%.

U kunt de aanschafwaardegarantie ook verlengen naar drie jaar.

Fiets met hulpmotor

Hebt u een fiets met hulpmotor nieuw aangeschaft en wordt die gestolen of raakt die total loss binnen drie jaar na aankoop? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. In het vierde jaar geldt een afschrijvingsregeling van 25%. Daarna vergoeden wij de dagwaarde.

Schadevrije jaren mee te nemen naar onze autoverzekering of motorverzekering Als u een auto- of motorverzekering hebt, mag u de schadevrije jaren daarvan meenemen naar de bromfietsverzekering. Andersom geldt dat ook; de schadevrije jaren van de bromfietsverzekering bij IAK mag u meenemen naar de auto- of motorverzekering bij IAK, maar met een maximum van 4 jaar. Pakketkorting tot 12,5%

De bromfietsverzekering hoort bij de categorie Verkeer van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Service en Contact

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
Bromfietsverzekering

Beoordeling door klanten IAK