Voordelen bootverzekering

Onze bootverzekering biedt een aantal voordelen zoals een hoge no-claimkorting, uitgebreide keuze vaargebied en uw inboedel, bijboot en trailer zijn gratis meeverzekerd. Hieronder ziet u een kort overzicht van alle voordelen.

voordeelRuime keuze vaargebied
voordeel Trailer gratis meeverzekerd
voordeel Inboedel gratis meeverzekerd
Hoge no-claimkorting

Als u lang schadevrij vaart, krijgt u korting. Bij 9 schadevrije jaren of meer krijgt u de maximale no- claimkorting van 50%.

(Bijboot) en trailer gratis meeverzekerd

Hebt u een trailer om de boot mee te vervoeren en/of een bijboot om van en naar de kade te varen? Die kunt u gratis meeverzekeren op de bootverzekering, elk tot maximaal € 5.000,-. De dekking geldt alleen als de bijboot en/of trailer op uw polis staan vermeld.

Inboedel gratis meeverzekerd

Als u een dekking kiest waarbij schade aan de boot ook verzekerd is, dan verzekeren wij de inboedel van uw boot gratis mee (tot 30% van het bedrag waarvoor uw boot verzekerd is).

Uitgebreide keuze vaargebied

Vaart u alleen in de Nederlandse binnenwateren? Ook op het IJsselmeer? Of komt u met uw boot in de Europese kustwateren of in heel Europa? Op onze bootverzekering hebt u de keuze uit vier vaargebieden. De premie is op het vaargebied afgestemd, zodat u nooit teveel betaalt.

Pakketkorting tot 12,5%

De bootverzekering hoort bij de categorie Recreatie van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
IAK Privé Pakket

Beoordeling door klanten IAK