Aansprakelijkheidsverzekering

Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt een aantal voordelen: vriendendiensten zijn meeverzekerd en de verzekering geldt ook voor uw uitwonende studerende kinderen. Hieronder ziet u een kort overzicht van de voordelen van onze aansprakelijkheidsverzekering.

voordeelVriendendienst meeverzekerd
voordeelOok voor uitwonende studerende kinderen
Vriendendiensten meeverzekerd

Stel u helpt uw bejaarde buurvrouw in de tuin. U stoot met de kruiwagen een duur beeld om. Volgens de wet bent u voor dit soort vriendendiensten niet altijd aansprakelijk. Toch valt de schade die is veroorzaakt bij een vriendendienst bij ons standaard onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering (maximale vergoeding € 12.500,-).

Aansprakelijkheid van uitwonende studerende kinderen gratis meeverzekerd

De gezinsdekking geldt niet alleen voor uzelf, uw partner en thuiswonende kinderen. Ook de aansprakelijkheid van kinderen die voor stage of studie niet thuis wonen, is meeverzekerd.

Pakketkorting tot 12,5%

De aansprakelijkheidsverzekering hoort bij de categorie Gezin (Personen) van het IAK Privé Pakket. Hebt u verzekeringen in meerdere categorieën van het IAK Privé Pakket? Dan krijgt u pakketkorting. Hoe meer categorieën, hoe meer pakketkorting. Hebt u ook nog een IAK Zorgverzekering? Dan kan uw pakketkorting zelfs oplopen tot 12,5%.

Klantbeoordeling IAK

Klantbeoordeling
Aansprakelijkheids-
verzekering

Beoordeling door klanten IAK