IAK app

Waar kan ik de app vinden?

De iOS versie van de app is verkrijgbaar via Apple iTunes of App Store. De Android versie van de app is verkrijgbaar via Google Play.

Download IAK app voor Android in Google PlayStore  Download IAK app voor IOS in Apple Appstore

Welke besturingssystemen ondersteunt de app?

De IAK app draait op de besturingssystemen Android en iOS. Voor Android bieden we vanaf versie 4.4 5.1 en hoger ondersteuning. Voor iOS is dat vanaf versie 8.4 en hoger.

Vanwege het sterk dalende aantal Windows Phone gebruikers is er geen Windows versie van de app beschikbaar.

Ik heb geen account voor Mijn IAK. Hoe maak ik een account aan?

Bel onze Klantenservice op telefoonnummer (040) 261 18 21. Zij helpen u graag met het aanmaken van een nieuw inlogaccount voor Mijn IAK.

Wat als het niet lukt om geautomatiseerd een foto te maken?

Het is belangrijk dat u de nota op een vlakke en contrasterende achtergrond legt. Dit is nodig zodat de camera de contouren van de nota goed herkent.

Wanneer kan ik mijn declaratie op de website zien?

U kunt de status van uw declaraties online volgen via Mijn IAK bij ‘Uw zorgzaken > Uw declaraties’. Binnen drie dagen na indienen zijn declaraties hier zichtbaar. Na verwerking vindt u uw uitkeringsspecificatie onder ‘Uw zorgzaken > Uw correspondentie’.

Inloggen Mijn IAK

Wanneer wordt mijn nota betaald?

Na verwerking van uw declaratie betalen wij doorgaans binnen 10 werkdagen. Bij buitenlandse nota’s geldt een termijn van 21 werkdagen.

Wat moet ik doen als ik mijn telefoon kwijt ben?

Als u uw telefoon kwijt bent kunt u in Mijn IAK uw telefoon ontkoppelen. Hierdoor is de IAK app op die telefoon niet meer te gebruiken, zonder opnieuw te activeren.

Welke regels gelden er voor de pincode?

Op de app moet u inloggen met een persoonlijke pincode.

• De pincode moet uit 5 cijfers bestaan
  • Een cijfer mag maximaal 2 keer worden gebruikt
  • Reeksen (12345) zijn niet toegestaan

Wat moet ik doen als ik mijn pincode wil wijzigen?

Ga naar de profielpagina van de app. Daar kunt u uw pincode wijzigen.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Ga naar de profielpagina van de app. Daar kunt u uw e-mailadres wijzigen. U kunt dit ook doen via Mijn IAK bij ‘Uw gegevens > Uw inloggegevens’.