Veelgestelde vragen

Samengaan Aon en IAK

Wanneer wordt Aon formeel eigenaar van IAK?

Per 1 november 2017 vormen beide partijen een juridische eenheid. Voorlopig merkt u daar nog weinig van. De integratie van UMG met Aon is een proces waar we de tijd voor nemen omdat we het graag zorgvuldig willen doen en tegelijkertijd nu en in de toekomst onze dienstverlening naar U maximaal willen borgen. Daarmee heeft U geen last heeft van de integratie, maar plukt U juist de vruchten van onze gezamenlijke dienstverlening.

Waarom gaan Aon en IAK samen

In het geïntegreerde 'Aon van morgen' creëren we een gezamenlijke focus op consumenten, het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen en multinationals. En blijven we vanzelfsprekend zorgen voor lokale aanwezigheid. U als klant van UMG of Aon profiteert straks van de gebundelde kennis en ervaring van UMG, Aon Nederland en ons wereldwijde netwerk. Deze overname is uniek voor de Nederlandse markt. Uniek voor ons maar zeker ook voor u als klant.

Wat zijn de voordelen van het samengaan

Samenvattend kan met deze samenvoeging de klant profiteren van:  
  • Een wereldwijd netwerk
  • Gebundelde kennis & ervaring
  • Een breder productportfolio en dienstverlening
  • Lokale bediening
  • Een sterkere positie richting o.a. verzekeraars

Hoe en wanneer krijg ik informatie over het samengaan van IAK en Aon

Vanaf 1 november 2017 gaan wij officieel berichten over de integratie van Aon en IAK. Uw eigen contactpersoon is goed op de hoogte, dus u kunt uw vragen aan hem of haar stellen. U kunt ook regelmatig berichten in de media horen of lezen. Als er informatie speciaal op u van toepassing is, dan hoort u daarover van uw eigen contactpersoon.

Blijven de merken van IAK bestaan?

De IAK-merken hebben vanaf nu een logo-toevoeging: 'an Aon company'. Daaraan kunt u zien dat ze onderdeel van Aon zijn. Uiterlijk per 1 januari 2019 worden alle IAK-merken gemigreerd naar het Aon-merk.

Hoe heet de nieuwe organisatie straks?

IAK en Aon gaan samen verder als Aon. Voor de merken van IAK verandert er voorlopig niets. De merken krijgen alleen een logo-toevoeging: 'an Aon company'. Daaraan kunt u zien dat ze onderdeel van Aon zijn.

Krijg ik straks een andere of minder goede dienstverlening als IAK en Aon samengaan?

Wij helpen u volgens onze gebruikelijke hoge standaard. Met de integratie van Aon en IAK gaan we de dienstverlening verder verbeteren. We bundelen de gezamenlijke kennis, ervaring en expertise. Hierdoor kunnen we u en andere klanten weer beter helpen, ook bij nieuwe of complexere wensen.