Veelgestelde vragen

Productveranderingen

Verandert mijn product van IAK of Aon door het samengaan van IAK en Aon?

Voorlopig verandert er niets aan onze producten en dienstverlening. U kunt die dus blijven gebruiken zoals u gewend bent. Als er op termijn iets verandert, laten we u dat persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Veranderen de (polis)voorwaarden van mijn product als IAK en Aon samengaan?

Voorlopig verandert er niets aan onze producten en (polis)voorwaarden door het samengaan van Aon en IAK. Als er op termijn iets verandert, laten we u dat persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Is de offerte die ik recent heb gekregen nog geldig nu Aon en IAK samengaan?

De datum die op uw offerte staat, blijft onveranderd geldig.

Kan ik nog producten of diensten afsluiten bij Aon en IAK nu ze samengaan?

Voorlopig verandert er niets aan onze producten en dienstverlening. U kunt dus bij IAK én Aon producten en diensten blijven afsluiten. Als er voor u iets verandert, laten we dat u persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Blijft het productaanbod hetzelfde nu IAK en Aon samengaan?

Onze producten en dienstverlening blijven in de nabije toekomst hetzelfde. Op termijn willen we de producten en dienstverlening verder ontwikkelen. Als er iets verandert, laten we dat u persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Ik heb een overeenkomst bij Aon/IAK. Blijft die bestaan?

We houden ons natuurlijk aan bestaande afspraken. Uw bestaande overeenkomsten en regelingen hoeven dus niet aangepast te worden. Als er iets in uw overeenkomst verandert, laten we dat u persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Worden mijn kosten of premies hoger of anders door het samengaan van IAK en Aon?

In de nabije toekomst verandert er niets aan onze producten, prijs en dienstverlening. Als er op termijn iets verandert, laten we dat u persoonlijk en zo snel mogelijk weten.

Worden lopende producten samengevoegd?

In de nabije toekomst verandert er niets aan onze producten en dienstverlening. U kunt onze producten en diensten blijven gebruiken zoals u van ons gewend bent. Als er iets aan uw product verandert, laten we dat u persoonlijk en zo snel mogelijk weten.