Wijzigingen

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

U kunt uw e-mailadres voor Mijn IAK wijzigen door in te loggen op Mijn IAK.

Ga naar uw gegevens in Mijn IAK.

Let op! Met dit e-mailadres logt u in op Mijn IAK. Wilt u dit e-mailadres ook gebruiken voor al uw digitale correspondentie? Vul dan dit formulier in op Mijn IAK.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat moet ik doen?

Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres. Bent u uw e-mailadres voor Mijn IAK vergeten? Vraag het e-mailadres waarmee u inlogt in Mijn IAK dan op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Kies dan bij Inloggen voor de optie ‘Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?’ en volg de instructies.

Ga naar Mijn IAK

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen. Wat moet ik doen?

Kies dan bij Inloggen voor de optie ‘Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?’ en volg de instructies.

Inloggen op iak.nl