Veelgestelde vragen

Top Contact

Moet ik een afspraak maken als ik iemand wil spreken?

Als het gaat om de zorgverzekering of schadeverzekeringen (zoals auto, reis of inboedel) staan onze baliemedewerkers voor u klaar om vragen te beantwoorden, verzekeringen af te sluiten en uw zorgdeclaraties of schademeldingen in ontvangst te nemen. U hoeft geen afspraak te maken.

Wilt u het hebben over bancaire diensten, een hypotheek of levensverzekering, maak dan liever een afspraak. Ga naar het afspraakformulier.

Hoe maak ik een afspraak met een buitendienstmedewerker van Aon?

Wilt u graag een afspraak maken met een van de buitendienstmedewerkers tijdens kantooruren of daarbuiten? Dat is mogelijk. Vul het afspraakformulier in. Wij nemen daarna contact met u op om een afspraak te plannen.

Hoe bereik ik Aon buiten openingstijden?

Vóór 8:30 uur en na 17:00 uur en in het weekend kunt u voor dringende zaken bellen met (040) 261 19 11.

Met een inlog-account krijgt u toegang tot uw persoonlijke pagina met een compleet overzicht van uw privéverzekeringen. Regel online uw verzekeringszaken wanneer het ú uitkomt. U bent niet meer gebonden aan onze openingsuren. Lees meer over Mijn Omgeving.

Hoe dien ik een klacht in?

Wij doen ons uiterste best voor al onze klanten. Maar onze dienstverlening is en blijft mensenwerk, en hierbij kunnen fouten gemaakt worden. Vertelt u ons deze fouten, zodat we onze service kunnen verbeteren. Ga naar het klachtenformulier.

Wat zijn de openingstijden van Aon?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Kan ik parkeren bij het kantoor van Aon in Eindhoven?

Ja dat kan. Als u naar ons kantoor aan de Beukenlaan rijdt via de rotonde Rondweg / Noord-Brabantlaan / Cederlaan, dan gaat u nog op de rotonde vóór het tankstation meteen rechtsaf. Dan bereikt u de achterzijde aan de Koenraadlaan. Na 50 meter vindt u rechts tussen de parkeerhavens de inrit van ons parkeerterrein.

Hoe kom ik in contact met Aon?

Alle contactgegevens van de diverse afdelingen vindt u op onze pagina Klantenservice onder Contact opnemen.