Reis- en zorgverzekering

Hebt u een zorgverzekering in Nederland? Dan zijn via uw reisverzekering ook medische kosten verzekerd die u maakt in het buitenland.

De medische kosten die u via uw reisverzekering van ons krijgt vergoed, hebben geen invloed op het eigen risico van uw zorgverzekering. Ook medische kosten voor dieren vergoeden wij, tot een bedrag van maximaal € 300,-. Daarnaast profiteert u kosteloos van onderstaande services:

  • Reisdokter: deze staat voor u en uw gezinsleden klaar als u medisch advies nodig hebt. Onze reisdokter brengt u rechtstreeks in contact met een verpleegkundige die de klachten in kaart brengt. Eventueel wordt u doorverwezen naar een bekwame en betrouwbare arts op uw bestemming.
  • TeleTolkservice: stel er doet zich een noodsituatie voor waarbij het cruciaal is dat u zich goed verstaanbaar kunt maken. Denk aan een aanrijding of diefstal van uw paspoort. Dan kunt u de TeleTolk inschakelen. Via de telefoon bieden ruim duizend tolken hun vertaaldiensten aan, ongeacht in welk land u bent.