Recreatie

Recreatieverzekeringen

Een op de tien Nederlanders wordt bestolen op vakantie, een op de drie wordt ziek. Denk dus aan een goede reisverzekering. Hebt u daarnaast gedacht aan uw caravan, pleziervaartuig, camper of aanhanger verzekering?

Doorlopende reisverzekering

Doordat we steeds vaker korte en langere uitstapjes maken, is het afsluiten van de IAK Doorlopende Reisverzekering verstandig. U bent dan het hele jaar door verzekerd en u kunt dan altijd onbezorgd op pad. Een groot voordeel van de IAK Doorlopende Reisverzekering is de modulaire opbouw: u kiest wat u wel en niet wilt verzekeren en bepaalt dus zelf waarvoor u betaalt. Zo kunt u meerdere personen verzekeren op één polis, hebt u de keuze uit Europa of werelddekking en kunt u de reisduur laten aansluiten bij uw vakantie. Bekijk alle  voordelen van de IAK Doorlopende Reisverzekering, de dekkingsvoorwaarden en waarmee u deze kunt uitbreiden. Lees meer over de doorlopende reisverzekering.

Caravan

Lekker ontspannen met uw partner of gezin op vakantie, maar wel met de luxe van thuis en uw eigen slaapplek bij de hand. Als u met de caravan gaat, wilt u die uiteraard goed maar ook voordelig verzekeren. Lees meer over de caravanverzekering.

Pleziervaartuig 

Bent u ook zo graag buiten op het water? Vaak krijgt u daarvan een ultiem gevoel van rust en vrijheid. Maar u moet steeds beter opletten met uw boot, want ook op het water is het niet meer zo rustig. Lees meer over de bootverzekering.

Camper

Bent u in het bezit van een camper? Dan moet u een camperverzekering afsluiten. Bekijk alle voordelen van de camperverzekering en bereken uw premie. Lees meer over de camperverzekering.

Aanhanger

Het afsluiten van een aanhangerverzekering, voor uw aanhanger, boottrailer of paardentrailer, is verstandig, zeker wanneer u deze meeneemt op vakantie omdat u dan onbezorgd uw spullen kunt vervoeren. Lees meer over de aanhangerverzekering.