Ons Advies

Ons Advies

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is persoonlijk advies, ook als het gaat om lenen. Om u een advies op maat te kunnen geven is het belangrijk dat u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult. Namelijk hoe meer gegevens wij hebben, hoe beter wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Zodra u de online aanvraagmodule hebt ingevuld, gaan wij voor u de mogelijkheden bekijken. Als gegevens ontbreken die van belang zijn voor een goed advies, zullen wij contact met u opnemen voordat wij offertes aanvragen. Banken toetsen uw kredietwaardigheid op meerder punten. Het niet invullen van bijvoorbeeld een vast telefoonnummer kan al grote gevolgen hebben zoals een hogere rente of zelfs een afwijzing.

Als u specifieke wensen hebt kunt u deze in de aanvraagmodule aangeven. Uiteraard zullen wij hier dan rekening mee houden.

Als we alle gegevens hebben verzameld, vragen wij offertes aan bij de banken waar wij mee samenwerken. De best passende offerte zullen wij in eerste instantie telefonisch aan u voorleggen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Nadat wij de offerte telefonisch hebben voorgelegd, zullen wij u deze toesturen. Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze ondertekend, samen met de overige benodigde documenten, aan ons retourneren. Wij handelen de aanvraag dan spoedig af. Na het definitieve akkoord van de bank kunt u over het geld beschikken. Sluit u uw huidige lening(en) over? Dan hebt u op korte termijn een verlaging van uw maandlast gerealiseerd.

Verantwoord lenen is het uitgangspunt van ons advies. Daarom hanteren wij de normen van de NVB en VFN. Het toetsen van uw aanvraag bij onder andere het Bureau Krediet Registratie in Tiel is onderdeel van deze normen.

Hebt u interesse in lenen?
Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wanneer u onze online aanvraagmodule volledig invult, kunnen wij snel een passende offerte voorleggen. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u natuurlijk ook rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer
(040) 261 18 70.


Offerte aanvragen    
    

Let op! Geld lenen kost geld.