Ons advies

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is persoonlijk advies.

Klanttevredenheid cijfer

Lenen

De belangrijkste kenmerken en voordelen van lenen via Aon zijn:

  • Veilig en betrouwbaar.
  • Aantrekkelijke rente en voorwaarden.
  • Discrete afhandeling.
  • Samenwerking met verschillende banken.
  • Gratis overstapservice.

Offerte aanvragen     


Geld lenen komt steeds meer uit de taboesfeer. Momenteel hebben 4 van de 10 gezinnen in Nederland enige vorm van consumptieve leningen. Hierbij kan het gaan om een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar ook om rood staan bij de bank of een verzendhuiskrediet. Wij geloven dat bij een volledig dienstenpakket ook een verantwoord leenadvies hoort. Een financiering op maat, verantwoord, voordelig en gewoon via Aon.


Persoonlijke situatie

Bij lenen gaat het om meer dan alleen de laagste rente. Ook voorwaarden en betaalbaarheid spelen een belangrijke rol. Daarom gaat Aon niet een maar twee stapjes verder dan andere aanbieders. Wij nemen u de zorgen uit handen en zoeken de lening die niet alleen nu maar ook in de toekomst past bij uw persoonlijke situatie. Wij zetten uw mogelijkheden graag vrijblijvend op een rijtje.


Overstapservice

Hebt u elders al een doorlopend krediet of persoonlijke lening lopen? Maak dan gebruik van onze gratis overstapservice om te zien of ook u op uw huidige leningen kunt besparen. Bovendien kunt u wellicht besparen op uw creditcards, rood staan, postorderkredieten en winkelpassen. Dit zijn de duurste vormen van krediet, maar als u ze samenvoegt tot één lening, kunnen de kosten aanzienlijk verlaagd worden.


Contact

Voor al uw vragen kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen op (040) 261 18 70.

Let op! Geld lenen kost geld.