Zorgcoach

Gezondheid is veel meer dan lichamelijke gezondheid alleen. Het gaat ook over u prettig en fit voelen en goed voor uzelf zorgen. Onze zorgcoaches helpen u graag met vragen die u heeft rondom zorg en uw gezondheid.

De zorgcoach is er voor uw vragen rondom zorg en uw gezondheid

Onze zorgcoaches helpen u graag met vragen die u heeft rondom zorg en uw gezondheid. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, stoppen met roken of ervaart u stress en weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met onze zorgcoaches. In een persoonlijk gesprek helpen zij u graag op weg.

Met welke vragen kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen rondom uw gezondheid, levensstijl en zorg. Denk hierbij aan:

  • Vragen rondom gewicht, voeding, afvallen en bewegen
  • Vragen rondom ontspanning en slapen
  • Vragen rondom matigen met roken en alcohol
  • Vragen rondom (financiĆ«le) stress

Hoe werkt het?

Een gesprek met onze zorgcoach is voor u als verzekerde gratis.
Om u goed te kunnen helpen, horen wij graag vantevoren waar u een vraag over heeft. Stuur uw vraag naar zorgcoach@aon.nl. Wij bellen binnen enkele werkdagen terug voor het maken van een belafspraak. Voor het gesprek nemen wij de tijd.

Drie praktische zaken waarbij onze zorgcoaches ook helpen:

1. Snellere aanvang van uw behandeling

Duurt het lang voordat u wordt geholpen bij uw eigen ziekenhuis of instelling? Dankzij onze wachtlijstbemiddeling bent u bij een andere instelling gemiddeld 31 dagen sneller aan de beurt. In Nederland en over de grens hebben wij afspraken met ziekenhuizen en instellingen. Dit doen wij geheel kosteloos.

2. Second opinion

Wilt u graag door een andere arts laten beoordelen of de diagnose danwel behandeling die uw medisch specialist voorstelt de juiste is? De second opinion geeft u meer zekerheid. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u een second opinion van een specialist uit het buitenland krijgen. Hiervoor werken wij samen met Royal Doctors.

3. Hulp bij mantelzorg

U bent mantelzorger als u zorgt voor een zieke partner, ouder, kind, familielid of vriend. Als mantelzorger heeft u soms een adempauze nodig. Met de meeste aanvullende zorgverzekeringen van Aon krijgt u een vergoeding voor vervangende mantelzorg. Zo kunt u met een gerust hart weg en draait alles door.

De mantelzorgmakelaar helpt u met alle regeltaken rond de zorg. Daarbij gaat het over de mantelzorg zelf en ook over hoe u dat kunt combineren met werk en/of andere verplichtingen. De mantelzorgmakelaar luistert, informeert én regelt, maar u houdt altijd zelf de regie. Het verschilt per pakket hoeveel dagen worden vergoed. Kijk voor deze informatie in de verzekeringsvoorwaarden op de pagina Downloads bekijken.