Klantenservice Zorgverzekeringen

Heeft u vragen over de zorgverzekering? Wilt u een zorgverlener vinden, kraamzorg aanvragen of zorgkosten declareren? Deze pagina biedt in één overzicht alle informatie die u nodig heeft.

Hulp bij betalen

Heeft u te maken met onzekerheid in uw financiële situatie? Als u moeite heeft met betalen is dat erg vervelend en stressvol. Hou het niet voor uzelf. Misschien kunnen wij u helpen.

Een gesprek met onze zorgcoach

Gezondheid gaat ook over u prettig en fit voelen en goed voor uzelf zorgen. Wij helpen u graag met uw vragen rondom zorg en uw gezondheid.

Wilt u bijvoorbeeld afvallen, stoppen met roken of ervaart u stress en weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met onze zorgcoaches. In een persoonlijk gesprek helpen zij u graag op weg.

Bel de alarmcentrale

Bent u in het buitenland en hebt u snel zorg nodig? Bel dan de alarmcentrale van uw zorgverzekeraar. 24 uur per dag en 7 dagen per week krijgt u Nederlandstalig advies en informatie, bijvoorbeeld over het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ook als u onverwacht opgenomen wordt in een ziekenhuis belt u de alarmcentrale.

Bent u een zorgverlener?

Heeft u een vraag over zorgkosten die u namens een verzekerde heeft gedeclareerd?

Bel +31 0(40) 261 19 88
Mail zorgaanbieders@one-uw.nl

Bel ons

(088) 810 81 03 Klantenservice
(040) 261 18 88 Zorg declareren

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Zelf doen met Mijn Omgeving

Met Mijn Omgeving kunt u snel en overzichtelijk uw zorgpolis bekijken en wijzigen, uw zorgcorrespondentie en zorgkosten inzien, de stand van uw eigen risico bekijken en declaraties indienen. Op een tijdstip dat het u uitkomt.

Overstappen naar Aon

U kunt uw zorgverzekering in principe maar één keer per jaar opzeggen, namelijk per 1 januari. In een aantal gevallen kunt u ook door het jaar heen opzeggen of overstappen.

Opzeggen

Het is belangrijk dat uw zorgverzekering goed aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Twijfelt u over welke zorgverzekering bij u past? Of wilt u overstappen naar een andere verzekeraar? Ook dat kan via Aon. Wij adviseren u graag.

Het coronavirus en uw zorgverzekering

Wat gebeurt er met uw geplande behandeling?

Top 10 veelgestelde vragen over zorgverzekering