Verhuizing

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning. Wij leggen u graag uit wat de gevolgen voor uw verzekeringen kunnen zijn.


Woonhuisverzekering

Als u een nieuwe woning hebt gekocht, is het belangrijk om een woonhuisverzekering voor dit adres af te sluiten. Bereken de waarde van het huis via de woonhuismeter. 
Bij verkoop van uw bestaande woning, kan de verzekering opgezegd worden op het moment van overdracht. Meer hierover vindt u op de pagina Opzeggen.


Inboedelverzekering

Mogelijk hebt u meer of minder inboedel dan voor uw verhuizing. Daarom is het verstandig om naast het doorgeven van uw adreswijziging ook uw verzekering te controleren en de waarde van uw inboedel opnieuw te berekenen via de inboedelmeter.


Rechtsbijstandverzekering

Wilt u juridische bijstand voor geschillen over uw koopwoning, dan kunt u dit meeverzekeren op de rechtsbijstandverzekering.


Zorgverzekering

De zorgverzekering krijgt het nieuwe adres door vanuit de gemeente zodra u zich inschrijft. Voor alle overige verzekeringen is het wel van belang om uw adreswijziging zelf aan IAK door te geven.


Advies van IAK

Geef uw adreswijziging aan ons door via Mijn IAK.


Wijziging doorgeven     


Hebt u nog geen Mijn IAK account?

Met Mijn IAK regelt u eenvoudig zelf al uw verzekeringszaken. Hebt u uw privéverzekeringen ondergebracht bij IAK? Dan kunnen wij voor u een inlogaccount aanmaken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice: (040) 261 19 11. 

Persoonlijk advies?

Wilt u eerst persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.