Samenwonen/trouwen

Gefeliciteerd met deze bijzondere gebeurtenis. Wij leggen graag aan u uit hoe u uw verzekeringen kunt aanpassen op uw nieuwe gezinssituatie.

Verzekeringen samenvoegen

Mogelijk heeft u allebei nog aparte verzekeringen. In de meeste gevallen is het voordeliger en overzichtelijker om uw woonverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekering samen te voegen tot één pakket.

Uw inboedelverzekering

Uw gezamenlijke inboedel kan meer waard zijn dan de oorspronkelijke inboedel in uw woning.
Daarom is het verstandig om uw verzekering te controleren en de waarde van uw inboedel opnieuw te berekenen via de inboedelmeter.

Uw zorgverzekering

Als u bij uw huwelijk de naam van uw partner aanneemt, zal uw gemeente dat aangeven in de Basisregistratie Personen. U krijgt vervolgens een nieuwe zorgpas.
Samenvoegen van uw zorgverzekeringen is niet zonder meer mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Adreswijziging

Als u verhuist, informeer dan zowel Aon als uw gemeente over het nieuwe adres. Zo voorkomt u dat correspondentie naar het verkeerde adres wordt verstuurd. Een verhuizing en een wijziging van uw inboedel- en woonhuisverzekering kunt u doorgeven via Mijn Omgeving.

Heeft u alleen een zorgverzekering bij Aon? Dan hoeft u ons niet te informeren. Uw adreswijziging komt via de Basisregistratie Personen bij de zorgverzekeraar terecht.

Heeft u nog geen account voor Mijn Omgeving?

Met Mijn Omgeving regelt u eenvoudig zelf al uw verzekeringszaken. Heeft u uw privéverzekeringen ondergebracht bij Aon? Dan kunnen wij voor u een inlogaccount aanmaken.

Persoonlijk advies?

Wilt u eerst persoonlijk advies over het samenvoegen van uw verzekeringspakket? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.