Samenwonen / Trouwen

Gefeliciteerd met deze bijzondere gebeurtenis. Wij leggen graag aan u uit hoe u uw verzekeringen kunt aanpassen op uw nieuwe gezinssituatie.


Verzekeringen samenvoegen

Mogelijk hebt u allebei nog aparte verzekeringen. In de meeste gevallen is het voordeliger en overzichtelijker om deze verzekeringen samen te voegen tot één pakket.


Uw inboedelverzekering

Uw gezamenlijke inboedel kan meer waard zijn dan de oorspronkelijke inboedel in uw woning.
Daarom is het verstandig om uw verzekering te controleren en de waarde van uw inboedel opnieuw te berekenen via de inboedelmeter.


Adreswijziging

Als u verhuist, en het nieuwe adres is al bekend, informeer dan zowel IAK Verzekeringen als uw gemeente over de verhuizing. Zo voorkomt u dat correspondentie naar het verkeerde adres wordt verstuurd. Een verhuizing en een wijziging van uw inboedel- en woonhuisverzekering kunt u doorgeven via mijn IAK.


Wijziging doorgeven     


Hebt u nog geen Mijn IAK account?

Met Mijn IAK regelt u eenvoudig zelf al uw verzekeringszaken. Hebt u uw privéverzekeringen ondergebracht bij IAK. Dan kunnen wij voor u een inlogaccount aanmaken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice: (040) 261 19 11. 

Persoonlijk advies?

Wilt u eerst persoonlijk advies over het samenvoegen van uw verzekeringspakket? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.