Overstappen schadeverzekering

Wilt u overstappen naar Aon? Wij helpen u graag. Lees eerst de informatie hieronder en vul dan het overstapformulier in.


Vraag de verzekering van uw keuze aan

Als ingangsdatum van uw nieuwe verzekering vult u de vervaldatum van uw huidige verzekering in. Die vervaldatum vindt u op uw polisblad. Het is geen probleem als u die datum niet goed hebt ingevuld. Om te voorkomen dat u dubbel of niet verzekerd bent, zorgen wij achteraf dat uw dekking naadloos aansluit op uw oude verzekering.

Vul in het overstapformulier per polisnummer uw oude verzekeringsgegevens in
U vindt ze op het polisblad van uw huidige verzekering.


Auto verkocht?

U kunt uw opzegging op drie manieren aan ons doorgeven:

  • telefonisch (040) 261 18 21
  • schriftelijk via Postbus 90165, 5600 RV Eindhoven
  • per e-mail via dit formulier

Houdt u er rekening mee dat bij het beƫindigen van een auto of motorverzekering uw opgebouwde positieve schadevrije jaren maximaal 1 jaar geldig blijven. Deze schadevrije jaren worden genoteerd in het landelijk systeem Roy-data. Iedere verzekeringsmaatschappij kan dit systeem raadplegen.

De schadevrije jaren van uw bromfietsverzekering worden niet genoteerd in het landelijke systeem Roy-data. Bij het beƫindigd van deze verzekering ontvangt u een verklaring van schadevrije jaren (Bonus/Malus verklaring).

Wanneer opzeggen?

U kunt uw verzekering dagelijks opzeggen.


Machtig ons om namens u op te zeggen

Weet u de vervaldatum van uw huidige verzekering niet?
Dat is geen probleem. Machtig ons om de verzekering namens u op te zeggen. Wij zorgen dat uw nieuwe verzekering bij ons ingaat op de dag dat de vorige eindigt.


Wacht de bevestiging van uw huidige verzekeraar af

Meestal krijgt u binnen 2 of 3 weken een bevestiging van uw huidige verzekeraar. Houd dat zelf even in de gaten. Komt de opzegdatum overeen met wat u ons hebt doorgegeven, dan hoeft u verder niets te doen. Mocht uw huidige verzekeraar toch een andere datum opgeven, meld dat dan s.v.p. telefonisch via (040) 261 18 21.


Wordt uw nieuwe verzekering altijd geaccepteerd?

Het komt niet vaak voor, maar soms hebben wij een reden om een verzekering niet te accepteren. In dat geval zullen wij uw huidige verzekering niet opzeggen. Wij nemen dan contact met u op.