Gezinsuitbreiding

Gefeliciteerd met de (aankomende) gezinsuitbreiding. Wij helpen u graag om de verzekeringen rondom de geboorte van uw kind goed te regelen.

Voor de bevalling

Kraamzorgservice

Als u bij ons een zorgverzekering heeft, meldt u zich uiterlijk vijf maanden voordat u gaat bevallen aan, dan kan de kraamzorgaanbieder de kraamzorg tijdig voor u regelen.

Na de bevalling

Zorgverzekering

Meld uw kind aan op de zorgpolis van één van de ouders. Dan is hij of zij tot het 18e jaar gratis meeverzekerd. U hebt hier tot vier maanden na de geboorte de tijd voor. Het bijschrijven van uw pasgeboren kindje kunt u doen via Mijn Omgeving.

Als u uw kind op tijd aanmeldt, gaat de zorgverzekering in op zijn of haar geboortedatum. Als u de geboorte aangeeft bij de burgerlijke stand van uw gemeente, krijgt uw baby een eigen burgerservicenummer (BSN). Dit nummer hebben wij nodig om uw kind aan te melden.

Reisverzekering

Het is belangrijk dat uw kind op de reisverzekering meeverzekerd wordt, zo is hij/zij goed verzekerd tegen onder andere medische kosten tijdens vakantie of een dagtrip in het buitenland. Pas uw reisverzekering aan via Mijn Omgeving.

Aansprakelijkheidsverzekering

Controleer of uw aansprakelijkheidsverzekering op gezinsdekking staat. Pas zo nodig de dekking aan in Mijn Omgeving.

Meerdere verzekeringen?

Heeft u meerdere verzekeringen via Aon? Geef dan de gezinsuitbreiding met dit formulier aan ons door. Wij bekijken dan de eventuele gevolgen voor uw verzekeringen en nemen daarover indien nodig contact met u op.

Wilt u eerst persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.