RainBowRun040

RainBowRun040

Het was weer een kleurrijk spektakel!

Zaterdag 20 juni vond de 2e editie van de RainBowRun040 plaats. IAK is sponsor van dit kleurrijk loopevenement dat draait om ‘fun, samen lopen, samen zijn’. En, niet onbelangrijk, het steunen van de strijd tegen ALS!

Een IAK-groene wolk bij ons funpoint 

Tijdens de loop kwamen de lopers langs verschillende funpoints waar ze een ware kleurexplosie ondergingen. Wij vonden het weer geweldig om alle lopers aan te moedigen en onder te dompelen in ons IAK-groene bad. We vonden het weer een mooi feest en zijn blij dat er zo veel geld voor ALS is opgehaald. 

Bekijk hier het sfeerverslag  

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de RainBowRun040.


Wat is de RainBowRun040?

Tijdens de vijf kilometer lange run worden de deelnemers bij elke kilometer van top tot teen onder gedompeld in verschillende kleuren. Na de finish gaat het parcours over in de ‘RainBowRun040-Colorparty’. Miljoenen spectaculaire en verrassende kleurencombinaties, deelnemers, DJ’s, vrienden & supporters: de ingrediënten voor een bijzonder gezellige afterparty.


Opbrengst

Alle opbrengsten komen volledig ten goede komen aan wetenschappelijk onderzoek naar ALS, in het bijzonder het project MinE, een grootschalig genetisch onderzoek. De opbrengst bestaat uit inschrijfgelden, sponsorbijdragen en donaties. De organisatie benadrukt dat de kosten tot een minimum beperkt worden en dat een strikt ‘anti-strijkstok-beleid’ wordt gehanteerd.

Iedere twee maanden schenken wij een bedrag van maximaal € 1.000,- aan een goed doel of initiatief dat een duidelijke bijdrage levert aan de samenleving.

Hebt u een maatschappelijk doel of initiatief? Kijk hier voor de toetsingscriteria en informatie over hoe u een aanvraag kunt indienen.

Meer informatie over het IAK Fonds

Op zondag 9 oktober 2016 vindt de Marathon Eindhoven plaats. IAK sponsort ook dit jaar de IAK City Run (5km). Als klant van IAK kunnen u en uw gezin daarom GRATIS meedoen aan de IAK City Run. Loopt u liever de marathon of halve marathon, dan krijgt u via IAK € 10,- korting op de inschrijving. Op de kwart marathon (10 km) krijgt u via IAK € 2,50 korting.

Meer informatie en inschrijven

Mensen op een leuke manier in beweging krijgen. En dat op een van de meest bijzondere plekken in Eindhoven. Met dit doel hebben marathon Eindhoven, Trudo en IAK Verzekeringen samen de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. Waarbij het niet gaat om topsport, maar om jezelf uit te dagen en samen een gezellige dag te beleven.

Meer informatie over de IAK Klokgebouwloop