Winnaar februari 2016

€1.000,- naar de Vereniging van Ectodermale Dysplasie

Met meer dan de helft van de stemmen is de Vereniging van Ectodermale Dysplasie de winnaar van de cheque t.w.v. €1.000,-. Deze vereniging kreeg maar liefst 1.220 stemmen. 

Ectodermale dysplasie (ED) is een erfelijke aandoening die invloed heeft op haar, nagels, zweetklieren en tanden. Als een individu minstens 2 symptomen heeft, bijvoorbeeld misvormde tanden en dun haar, dan is er sprake van ED. De schatting is dat 7 op 10.000 baby’s geboren worden met ED. Met het bedrag van IAK gaan ze ED meer onder de aandacht brengen bij medici zoals huisartsen, (kinder)artsen en gynaecologen zodat er snel gehandeld kan worden bij een verdenking van ED. Hopelijk kunnen zo ook onnodige slachtoffertjes voorkomen worden.

De uiteindelijke uitslag:
1.         Vereniging van Ectodermale Dysplasie: 52%
2.         Dream4kids: 31%
3.         Stichting miMakkus: 14%
4.         Stichting van het kind: 2%
4.         Vrienden van Sint Petrus: 2%

Steun uw goede doel 

Weet u een goed doel dat IAK Verzekeringen zou moeten steunen? Is er een speeltuintje in uw wijk dat hoog nodig aan een opknapbeurt toe is? Wilt u geld inzamelen voor uw patiëntenvereniging? Of een evenement organiseren voor kinderen met een verstandelijke handicap? Laat het ons weten en maak kans op € 1.000,-.

Meer informatie over IAK en Sponsoring
Meer informatie over de Vereniging van Ectodermale Dysplasie