Wilma's Muziekschool

Wilma's Muziekschool

Wilma van der Draaij van Wilma’s muziekschool geeft les op het gebied van keyboard, piano, gitaar en zang. Ze is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen en volwassenen met autisme of een lichte handicap. De optredens van Wilma’s muziekschool worden verzorgd door alle leerlingen, met of zonder autisme of een lichte handicap. Iedereen krijgt hier de kans om te schitteren op een podium!

Waar worden de 1.000 euro aan besteed?

Op 2 april 2017 wordt een bijzonder muziek gala in het Cultureel Centrum de Molenwiek in Molenschot gegeven. Een unieke combinatie van muzikanten van Wilma’s muziekschool met en zonder een lichte beperking (autisme). Het geheel wordt compleet gemaakt met het beroemde mandoline orkest Estralita , West Afrikaanse percussie door Djembé Rijen, ondersteuning door Babs Vocalkidzz, de Bent van Amarant en als klapper de Italiaanse zanger Gino Politi. Kortom feest voor muzikanten en publiek.

Wij hopen deze Kampioenen de voorstelling van hun leven te geven en dit te laten ervaren als een grote muzikale happening. Om dit mogelijk te maken hebben wij u stem nodig om de nodige financiële middelen (€ 1000) te verkrijgen om deze “ Muzikale reis vol verassingen” werkelijkheid te laten worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Wilma's Muziekschool? Kijk dan op onze webpagina.