Speciale Dansschool Samen zijn

Speciale Dansschool Samen Zijn

Wij stellen ons graag kort even aan u voor

Wij zijn Speciale Dansschool Samen Zijn, een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een zintuiglijk of lichamelijke beperking. Tijdens de danslessen op vrijdagavond leren de cursisten stijldansen, onder begeleiding van een vrijwilliger.

Wij bestaan helemaal uit vrijwilligers die het leuk vinden om mensen met een beperking één maal in de week een ontspannen en leuke avond te bezorgen waar zij onder begeleiding leren stijldansen. Door middel van een simpel stappenplan kan iedereen bij ons leren dansen, zowel de cursist als de vrijwilligers die ze begeleiden.

Wij bestaan sinds 2010 en wij vinden het een uitdaging om dit jaar het Nederlands Kampioenschap te organiseren. Dit evenement vindt plaats in Geldrop op 3 juni 2017. Het houden van een dergelijk evenement kost veel voorbereiding, tijd en energie maar dat is voor ons vrijwilligers geen enkel probleem.

Wat gaat er gebeuren met de 1.000 euro?

De bijdrage van IAK willen we gebruiken voor een nieuwe dansvloer die nodig is om van het Nederlands Kampioenschap een fantastisch evenement te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de dansschool of het Nederlands Kampioenschap? Kijk dan op onze website.