IAK Fonds

IAK Fonds

Welk goed doel moet IAK steunen?

Ieder kwartaal schenken wij een bedrag van maximaal € 1.000,- aan een goed doel of initiatief dat een duidelijke bijdrage levert aan de samenleving.


Steun uw goede doel

Weet u een goed doel dat IAK Verzekeringen zou moeten steunen? Is er een speeltuintje in uw wijk dat hoog nodig aan een opknapbeurt toe is? Wilt u geld inzamelen voor uw patiëntenvereniging? Of een evenement organiseren voor kinderen met een verstandelijke handicap? Laat het ons weten en maak kans op € 1.000,-.


Aanvraag indienen


Hoe werkt het?

Beschrijf uw goede doel zo goed mogelijk en geef ook aan waarvoor u het gewonnen geld wilt gebruiken. Uit de aanvragen selecteren wij iedere twee maanden vijf goede doelen die we op onze website plaatsen. Op de goede doelen kan gestemd worden en het goede doel met de meeste stemmen wint het sponsorbedrag van € 1.000,-. Zorg er dus voor dat zoveel mogelijk mensen op uw goede doel stemmen!

Wanneer u een voorstel indient voor het IAK Fonds gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Op zondag 9 oktober 2016 vindt de Marathon Eindhoven plaats. IAK sponsort ook dit jaar de IAK City Run (5km). Als klant van IAK kunnen u en uw gezin daarom GRATIS meedoen aan de IAK City Run. Loopt u liever de marathon of halve marathon, dan krijgt u via IAK € 10,- korting op de inschrijving. Op de kwart marathon (10 km) krijgt u via IAK € 2,50 korting.

Meer informatie en inschrijven

IAK is sponsor van dit kleurrijk loopevenement dat draait om ‘fun, samen lopen, samen zijn’. U hoeft geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen: het neerzetten van een snelle tijd is leuk maar van minder belang. Het gaat om de fun! En, nog belangrijker, u steunt hiermee de strijd tegen ALS!

Meer informatie over de RainBowRun040

Mensen op een leuke manier in beweging krijgen. En dat op een van de meest bijzondere plekken in Eindhoven. Met dit doel hebben marathon Eindhoven, Trudo en IAK Verzekeringen samen de IAK Klokgebouwloop georganiseerd. Waarbij het niet gaat om topsport, maar om jezelf uit te dagen en samen een gezellige dag te beleven.

Meer informatie over de IAK Klokgebouwloop