IAK en Aon bundelen krachten

Sinds 1 november zijn wij onderdeel van Aon. Naast de vertrouwde dienstverlening die u van IAK gewend bent, kunnen we door onze nieuwe schaalgrootte nog beter en gerichter inspelen op de behoeften van onze klanten en fors investeren in IT, talent en innovaties.

Plaatsingsdatum: 10 november 2017

IAK en Aon Nederland bundelen de krachten in Nederland. Hierdoor profiteert u van de gezamenlijke schaalgrootte, kennis, ervaring en een sterk internationaal netwerk. Ook wordt het dienstenpakket voor u nog verder uitgebreid. Tegelijkertijd blijven we werken op de vertrouwde en deskundige manier die u van ons gewend bent.

Wat verandert er voor u?

Voorlopig verandert er niets aan onze dienstverlening en onze verzekeringsproducten. Wij blijven u onafhankelijk adviseren vanuit ons kantoor in Eindhoven en u behoudt uw vaste contactpersonen. Wat wel verandert is onze merknaam. Uiterlijk per 1 januari 2019 gaan wij verder onder de naam Aon.

Zorgvuldigheid voorop

De integratie van IAK met Aon is een proces waar we de tijd voor nemen omdat we het graag zorgvuldig willen doen. We willen de dienstverlening naar u maximaal borgen en ervoor zorgen dat u straks de vruchten plukt van onze gezamenlijke dienstverlening.

Veelgestelde vragen

We houden u graag op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat dit voor u betekent.

Samengaan Aon en IAK

Productveranderingen

Contact met IAK en Aon